Bebek ters kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Bebek ters kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,735 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek ters kızlar
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Üç prenses annesi

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim ters makat aşağıda 29 haftadayim bebek için tehlike var mı veya erken gelme durumu yada günümden önce alınır mı sezeryan

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim ters makat aşağıda 29 haftadayim bebek için tehlike var mı veya erken gelme durumu yada günümden önce alınır mı sezeryan
28+5 benim bebiste makat gelisi hatta ayaklari üstünde duruyor 34 hatta 36 haftaya kadar donerler son hafta donen bebisler bile var endise etme canim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Peki senin bebek hareketleri nasıl benim bı kaç hafta önce güzeldi bu iki haftadır bazen bir günde olmuyor
Ayni iki gun önce karnim bir saga bir sola godiyordu iki gündür bugün hareket ettimi ya diye endiselenip hemen tatli ye azıcık durtukle sonra bı hareket ediyor heh iyi diyorum 🤣 kizim olucak nasipse oğlum cok hareketliydi karnimdayken gece bile hareketlerine uyanirdim ama kizim oyle deil bazen korkuyorum neden hareket etmiyor diye 🤷 genelde aksamlari hareketli gündüz pek tık yok 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.