Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bir ay sonra bebeğimle tek başına uçak yolculugu yapıcam. Biraz endişeliyim. Kolay olması için önerileriniz var mı? Emzirme konusunda vs.
Bide Sizce sling mi iyi yoksa kanguru mu?
Kızlar bir ay sonra bebeğimle tek başına uçak yolculugu yapıcam. Biraz endişeliyim. Kolay olması için önerileriniz var mı? Emzirme konusunda vs.
Valla ben oğlumla 4 ayından beri sürekli otobüs işe ankaraya git gel yapıyorum o zaman bile sorun olmuyorsa endişe erme olmaz tek sıkıntı uçak kalkış ve iniş yaparken bebeğini emzirmen lazım basınca karşı canım onun dışında sorun olmaz ve sling daha şyi olur diye düşünüyorum kanguruyu çıkar emzir biraz uzun sürebilir
Merhaba bebeğin kaç aylık cnm? Ben kaç defa bindim sıkıntı olmdi kulaklarına pamuk koyarsan daha iyi olur canım uçak havalanrken de inerken de emzir sling daha iyi olur bence
Merhaba bebeğin kaç aylık cnm? Ben kaç defa bindim sıkıntı olmdi kulaklarına pamuk koyarsan daha iyi olur canım uçak havalanrken de inerken de emzir sling daha iyi olur bence
Kızım 4 aylıkken uçakla geldim malatyaya emzirme filan olduğu için hiç bir şey takmadım sadece emzirme önlüğü mutlaka al yanına ama illa takmak istersen kanguru daha iyi ben 3 çocuğumdada kullandım ćok seviyorlardı
Uçakta bebekler uyuyor genelde ya benim uçakla giden yakınlarım böyle söylüyor emzirmek gerektiğini arkadaşlar tazmışlar diğer soruna gelecek olursak ben kanguru aldım rahat olur diye ama hiç memnun kalmadım keşke sling alsaydım kanguruyu alırken iyi araştırmak lazım bebeklerin kalça yapısına uygun olanları tercih etmemiz gerekiyormuş sling daha rahat diyenler çok ben kullanmadım bilmiyorum ama bu dediğim kalça meselesi için idealmiş sling
4 5 aylık olur daha bn İstanbul a gttim bir saatti yolculuk uyudu giderken gelince uyandı biraz huzursuz oldu ama Emince susar inşallah ynnda anlayışlı ve kadın birisi oturur
4 5 aylık olur daha bn İstanbul a gttim bir saatti yolculuk uyudu giderken gelince uyandı biraz huzursuz oldu ama Emince susar inşallah ynnda anlayışlı ve kadın birisi oturur
Uçakta bebekler uyuyor genelde ya benim uçakla giden yakınlarım böyle söylüyor emzirmek gerektiğini arkadaşlar tazmışlar diğer soruna gelecek olursak ben kanguru aldım rahat olur diye ama hiç memnun kalmadım keşke sling alsaydım kanguruyu alırken iyi araştırmak lazım bebeklerin kalça yapısına uygun olanları tercih etmemiz gerekiyormuş sling daha rahat diyenler çok ben kullanmadım bilmiyorum ama bu dediğim kalça meselesi için idealmiş sling
Ya inşallah yaa bn giderkrn adam çok rahatsız olmuştum hal ve hareketlerinden anladım sonra da başka yere oturdu koltuklar da dar o sıkıntı adamn yeri başka bir yermis o gitti kadın geldi şükür