Kızlar bebeğim 3 aylık. Gaz damlası gabızlık yapıyor gabızlık yapmayan gaz damlası var mı?
E Elifk Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 12 14 Mayıs 2022 #1 Kızlar bebeğim 3 aylık. Gaz damlası gabızlık yapıyor gabızlık yapmayan gaz damlası var mı?
A Adsız anne adayı Guest 14 Mayıs 2022 #2 Siz gaz için bisiler icseniz sutunuzden ona geçse nasıl olur
E Elifk Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 12 14 Mayıs 2022 #3 Adsız anne adayı' Alıntı: Siz gaz için bisiler icseniz sutunuzden ona geçse nasıl olur Genişletmek için tıkla ... Rezene çayını denedim ama işe yaramadı
Adsız anne adayı' Alıntı: Siz gaz için bisiler icseniz sutunuzden ona geçse nasıl olur Genişletmek için tıkla ... Rezene çayını denedim ama işe yaramadı
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 14 Mayıs 2022 #4 Elifk' Alıntı: Kızlar bebeğim 3 aylık. Gaz damlası gabızlık yapıyor gabızlık yapmayan gaz damlası var mı? Genişletmek için tıkla ... Gaz damlasını hiç alıp kullanmadım, çörek otu yağı tavsiye ederim müthiş birşey emziği yağa batırıp veriyorsun ağzına olup bitiyor
Elifk' Alıntı: Kızlar bebeğim 3 aylık. Gaz damlası gabızlık yapıyor gabızlık yapmayan gaz damlası var mı? Genişletmek için tıkla ... Gaz damlasını hiç alıp kullanmadım, çörek otu yağı tavsiye ederim müthiş birşey emziği yağa batırıp veriyorsun ağzına olup bitiyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 14 Mayıs 2022 #5 Elifk' Alıntı: Kızlar bebeğim 3 aylık. Gaz damlası gabızlık yapıyor gabızlık yapmayan gaz damlası var mı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kuzum Nurse Harveys diye bir gaz damlası var kuzum bitkisel dir ondan kullanabilirsin
Elifk' Alıntı: Kızlar bebeğim 3 aylık. Gaz damlası gabızlık yapıyor gabızlık yapmayan gaz damlası var mı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kuzum Nurse Harveys diye bir gaz damlası var kuzum bitkisel dir ondan kullanabilirsin
E Elifk Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 12 14 Mayıs 2022 #6 Mervee' Alıntı: Gaz damlasını hiç alıp kullanmadım, çörek otu yağı tavsiye ederim müthiş birşey emziği yağa batırıp veriyorsun ağzına olup bitiyor Genişletmek için tıkla ... Tamm canım bugün deniyeyim Mervee' Alıntı: Gaz damlasını hiç alıp kullanmadım, çörek otu yağı tavsiye ederim müthiş birşey emziği yağa batırıp veriyorsun ağzına olup bitiyor Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Mayıs 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun kuzum Nurse Harveys diye bir gaz damlası var kuzum bitkisel dir ondan kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum tamm bi de onu alayım
Mervee' Alıntı: Gaz damlasını hiç alıp kullanmadım, çörek otu yağı tavsiye ederim müthiş birşey emziği yağa batırıp veriyorsun ağzına olup bitiyor Genişletmek için tıkla ... Tamm canım bugün deniyeyim Mervee' Alıntı: Gaz damlasını hiç alıp kullanmadım, çörek otu yağı tavsiye ederim müthiş birşey emziği yağa batırıp veriyorsun ağzına olup bitiyor Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Mayıs 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun kuzum Nurse Harveys diye bir gaz damlası var kuzum bitkisel dir ondan kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum tamm bi de onu alayım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 14 Mayıs 2022 #7 Elifk' Alıntı: Tamm canım bugün deniyeyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Mayıs 2022 Teşekkür ederim kuzum tamm bi de onu alayım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Elifk' Alıntı: Tamm canım bugün deniyeyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Mayıs 2022 Teşekkür ederim kuzum tamm bi de onu alayım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum