Bu mantıklı gidersen ileride çocuğun kimin sözünü dinler Allah bilir canım senin sözünü dinlemeyeceği kesin ama o da anne benim annem de anne diyerek çocuk büyütmeisne herkesin karışmasına izin verirsen o çocuk senin çocuğun olmuyor . Sende bir anne adayısın ya hani mantıken senin de bazı şeyleri yaparak öğrenmen lazım hani . Tabili yardım etsin beniö annem de bana ilk aylar yardım etti ama etti sadece bana yok ben olmadan yıkama, yok çocuğu hasta edersin va gibi cümleler kurmadı kuramaz da hala annem kayra için bana bir şey dese onun annesi beniö ve en iyisni biliyorum derim annem de sağolsun arttık karışmaz. Böyle yaparsan çocuğunu düzgüm büyütemezsin lütfen ya dışarı da ot yetiştirmiyorsunuz çocuk yetiştireceksiniz biraz kendinize olan güveniniz olsun o artık senin çocuğun kimsenin değil ortalık malı değil ki her ağızdan çıkam lafı dinleyelim !Kaynanan haklı bence oda bir anne kac yıllık tecrübesi var hemde sen çocuğun ne kadar annesi olursan ol senin eşinin annesi ve kendi torunu oda bu konuda hashas davraniyordur