Benimde bebeyimi neredeyse 6 ay kaynanam yıkadı haftada 1 kere çağırdığım zaman bazen çocuk hasta olduğunda 2 haftada bir korkuturdu beni düşürürsün fln diye bende korkardım daha sonra kocam dediki korkma kendin yıka dedim annenin hoşuna gidmez fln kocamın laflarınnan sonra kendim yıkadım havalar sıcak olduğunda her gün yıkardım şimdi soğuk olduğu için haftada 1 kere hemde hamileyim deye tez tez yıkayamıyorum lakin rahatım şimdi istediğim zaman yıkıyorumBenim bebeğimi kayınvalidem yıkıyor ama çok az yıkıyor 2 haftada bir anca ben çağırınca zorla o da sürekli söyleniyor yok hasta olacak daha küçük bilmem ne millet bebeğini her gün yıkıyor nerdeyse ondan habersiz yıkamama da izin vermiyor ben bilmezmişim yavaş yıkarmışım elimde üşütürmüş 🫤nedir bu çektiğim ya kendi çocuğuma istediğim gibi bakmama da izin yok
Seni koymuyorsa söyle gelsin kendi yıkasın her hafta söylenen her lafada önem verme umursama zamanla düzelicek benzerini bende yaşadım şimdide laflar sokuluyor ben önemsemiyorum evvelki kimi oda torununun kötülüğünü istemez