Bel acıması 34+4

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Bel acıması 34+4 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,129 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel acıması 34+4
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Annşler hemen hemen 8 9gündür böbreklerimin üstü kaburgalarımın iki tarafıda acıyor yatakta dönemiıorum hiç resmen canım yanıor gecmedi daha acaba neden o lablilr birde yel gibi bişi var nor m alde bnde öyle oldunda 2 3güne gecerdi ama bu bayaa uzun sürdü endişelenmeye başladım .ha bu a reada bel ağrılarım bşladı artık

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Annşler hemen hemen 8 9gündür böbreklerimin üstü kaburgalarımın iki tarafıda acıyor yatakta dönemiıorum hiç resmen canım yanıor gecmedi daha acaba neden o lablilr birde yel gibi bişi var nor m alde bnde öyle oldunda 2 3güne gecerdi ama bu bayaa uzun sürdü endişelenmeye başladım .ha bu a reada bel ağrılarım bşladı artık
Cnm bebeğin büyüyor soj ayindasin nerdeyse bel ağrısı yaşaman normal sürekli dinlen cnm geçmiş olsun

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
aynen benimde öyleydi 33 haftalarda sonra geçti asla uyuyamiyordum geceleri asla nedenini bende bilmiyorum ama bebek buyuyor olabilir çok Zor biliyorum rabbim şifa versin sana ne diyim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O kaburga acısı bende de vardı neyin nesi anlamadım 2 gündür . Ama şükür şuan. Yok benim geçmeyen tek ağrım alt tarafıma giren sancılar 🤦🏻‍♀️artık ne uznamak ne yürümek ne ayakta durmak istiyorum 😂😂

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
O kaburga acısı bende de vardı neyin nesi anlamadım 2 gündür . Ama şükür şuan. Yok benim geçmeyen tek ağrım alt tarafıma giren sancılar 🤦🏻‍♀️artık ne uznamak ne yürümek ne ayakta durmak istiyorum 😂😂
Ya resmen 10güne yakın gecmıo mahveddi bni gecer sandım 1 2hgüne gecmedi bi türlü heralde doğuma kadar sürcek😑😑
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabret balım az kaldı 😍
İnşşlh hayırlısyla az kaldı seninde canım😊

Sabret balım az kaldı 😍
Kıyamam ya aşırı aşırı ağrın varsa bı acile git istersen belki rahatlatıcı birşeyler verirler
Canım ağrım bazen oluo ama az oluo arada bi oluo gidiıo cok iş yaparsam egilirsem başlıo

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya resmen 10güne yakın gecmıo mahveddi bni gecer sandım 1 2hgüne gecmedi bi türlü heralde doğuma kadar sürcek😑😑

Evet ball 35 olduk 😍😍. Dediğim gibi bende de vardı ama bir anda kesildi ağrılar anlamadım hatta egilemiyordum bile ağrısından düşün ama şükür iyiyim benim tek sıkıntım bıçak saplanir gibi sancılar.

Tüm sayfalar yüklendi.