Bel ağrısı 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bel ağrısı 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,945 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı 😞
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Günaydınlar canlarım 🥰aranızda bilenler var ilk gebeliğim de belim de üç tane fıtık oluşmuştu, şuan yine üç buçuk aylık hamileyim, dün belimi zorladığım için gece boyunca uyuyamadım , sol bacağım tutmuyor resmen basamiyorum, sancı gibi ağrı giriyor ilaç kullanmam yasak ilaçlarımi alamıyorum gebelikten dolayı, nasıl geçer bu ağrı ne yapabilirim inanın canım çok yanıyor, dinlenirdim geçerdi belki ama oğlum var onunla mümkün değil o yüzden ayaklanmam lazım, iyi gelecek biseyler varsa söylerseniz çok sevinirim kızlar ♥️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Günaydınlar canlarım 🥰aranızda bilenler var ilk gebeliğim de belim de üç tane fıtık oluşmuştu, şuan yine üç buçuk aylık hamileyim, dün belimi zorladığım için gece boyunca uyuyamadım , sol bacağım tutmuyor resmen basamiyorum, sancı gibi ağrı giriyor ilaç kullanmam yasak ilaçlarımi alamıyorum gebelikten dolayı, nasıl geçer bu ağrı ne yapabilirim inanın canım çok yanıyor, dinlenirdim geçerdi belki ama oğlum var onunla mümkün değil o yüzden ayaklanmam lazım, iyi gelecek biseyler varsa söylerseniz çok sevinirim kızlar ♥️
Kuzum günaydın Çok geçmiş olsun o Beldeki fıtık bende de var yani ben sıcak duşa giriyordum az çok rahatlatıyordu beni duş alabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.