Bel ağrısı 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bel ağrısı 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,951 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı 😞
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Günaydınlar canlarım 🥰aranızda bilenler var ilk gebeliğim de belim de üç tane fıtık oluşmuştu, şuan yine üç buçuk aylık hamileyim, dün belimi zorladığım için gece boyunca uyuyamadım , sol bacağım tutmuyor resmen basamiyorum, sancı gibi ağrı giriyor ilaç kullanmam yasak ilaçlarımi alamıyorum gebelikten dolayı, nasıl geçer bu ağrı ne yapabilirim inanın canım çok yanıyor, dinlenirdim geçerdi belki ama oğlum var onunla mümkün değil o yüzden ayaklanmam lazım, iyi gelecek biseyler varsa söylerseniz çok sevinirim kızlar ♥️
Geçmiş olsun canım benim ya kendini zorlama bol bol dinlenmeye çalış sadece paril içebilirsin belini yastıkla destekle yatarken otururken gebelikte çokta yapacak birşey olmuyor malesef. Geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eminem ben hep öyle yapıyordum
Duş alirken bile ılığa yakın su kullanmak lazım kuzum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Evet kuzum Allah'ım şifa versin sabah kramp girdi birden canım çok yandı 🥲
Amin canım sana da inşallah 🤲 hiç sorma canım çok zor gerçekten 😞
Geçmiş olsun canım benim ya kendini zorlama bol bol dinlenmeye çalış sadece paril içebilirsin belini yastıkla destekle yatarken otururken gebelikte çokta yapacak birşey olmuyor malesef. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım ❤️ ne yapayım çocuk var koşuşturuyor peşinden bende koşuyorum 🤣 bide kaynanamlarin hepsi burda sekiz kişilik aileler hepsine çay yemek temizlik canım çıkıyor inan, çok yorgun düşüyorum canım 😞 aynn biliyorum canım gebelikte daha zor oluyor o yüzden

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Tesekur eserim birtanem ♥️♥️💙🤍

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
🥰💝

İdare ediyorum canım bı şekilde
Dikkat et birtanem