Bel ağrısı 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bel ağrısı 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,951 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı 😞
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Amin canım sana da inşallah 🤲 hiç sorma canım çok zor gerçekten 😞
Teşekkür ederim canım ❤️ ne yapayım çocuk var koşuşturuyor peşinden bende koşuyorum 🤣 bide kaynanamlarin hepsi burda sekiz kişilik aileler hepsine çay yemek temizlik canım çıkıyor inan, çok yorgun düşüyorum canım 😞 aynn biliyorum canım gebelikte daha zor oluyor o yüzden
Kıyamam ya hem fıtık var hemde yorgunluk dinleneniyorsun. Allah yardımcın olsun 🙏❤️ hiç yardım eden yok mu ya

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
💞
Hiimm demistin hatirladim🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende çankırıda kuzum
Evet canım☺️ memnun oldum tekrardan ( kısaca özet geçeyim adım Mariya (Meryem) 22 yaşındayım Van'da yaşıyorum üç yıldır evliyim iki yaşında oğlum var Ali , üç buçuk aylık ta hamileyim) 😂😂 tanıtayım kendimi dedim😂😂

Kıyamam ya hem fıtık var hemde yorgunluk dinleneniyorsun. Allah yardımcın olsun 🙏❤️ hiç yardım eden yok mu ya
Hiç sorma canım gerçekten çok zor gebelik zatem başlı başına zor bir şey üstüne insanın başka hastalıkları oldu mu daha da zor oluyor,
Canım evim ayrı biliyorsun yanlız olsak idare edebilirim Ali'ye yemeğini veririm ev işi umrumda olmaz iyi olduğumda yapardim yine, ama öyle bir duruma geldik ki hiç sorma onlar evlerini alıp geldiler kaynanam yataktan çıkmıyor hastayım diyor, görümcem de bı var bı yok bazen eder bazen etmez canı nasıl isterse, yemek falan hep bana kalıyor yiyemediğim halde yapmaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️😒

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet canım☺️ memnun oldum tekrardan ( kısaca özet geçeyim adım Mariya (Meryem) 22 yaşındayım Van'da yaşıyorum üç yıldır evliyim iki yaşında oğlum var Ali , üç buçuk aylık ta hamileyim) 😂😂 tanıtayım kendimi dedim😂😂

Hiç sorma canım gerçekten çok zor gebelik zatem başlı başına zor bir şey üstüne insanın başka hastalıkları oldu mu daha da zor oluyor,
Canım evim ayrı biliyorsun yanlız olsak idare edebilirim Ali'ye yemeğini veririm ev işi umrumda olmaz iyi olduğumda yapardim yine, ama öyle bir duruma geldik ki hiç sorma onlar evlerini alıp geldiler kaynanam yataktan çıkmıyor hastayım diyor, görümcem de bı var bı yok bazen eder bazen etmez canı nasıl isterse, yemek falan hep bana kalıyor yiyemediğim halde yapmaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️😒 mariyam bunlar eşinle alakalı tavrını koysun artık olurmu böyle

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ah Hülyam hiç sorma kuzum, eşim istediği için bunlar oluyor o istemeseydi olmazdı ki , hem kaynanam geçen evine gittiğinde kızını ve küçük oğlunu götürmedi dedi oğlum kaydı burda okuluna devam etsin kızı da yemin etmiş güya ben o köye bir daha gitmem diye 😠 başıma bırakıp gitti oda yetmiyormuş gibi iki gün sonra yine ma aile geri döndüler @Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ah Hülyam hiç sorma kuzum, eşim istediği için bunlar oluyor o istemeseydi olmazdı ki , hem kaynanam geçen evine gittiğinde kızını ve küçük oğlunu götürmedi dedi oğlum kaydı burda okuluna devam etsin kızı da yemin etmiş güya ben o köye bir daha gitmem diye 😠 başıma bırakıp gitti oda yetmiyormuş gibi iki gün sonra yine ma aile geri döndüler @Hülya12
😡😡😡😡😡 Kuzum nolacak böyle 😡

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Canım evim ayrı biliyorsun yanlız olsak idare edebilirim Ali'ye yemeğini veririm ev işi umrumda olmaz iyi olduğumda yapardim yine, ama öyle bir duruma geldik ki hiç sorma onlar evlerini alıp geldiler kaynanam yataktan çıkmıyor hastayım diyor, görümcem de bı var bı yok bazen eder bazen etmez canı nasıl isterse, yemek falan hep bana kalıyor yiyemediğim halde yapmaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️😒
Canımsın ya ben de tanıtayım o zaman sana kendimi Kısacası ismim Asena 27 yaşındayım 2 tane evladım var bir erkek biri kız oğlum 8 yaşında kızım 9 aylık olacak şu an tayin sebebiyle Çankırı'da yaşıyorum aslen Yalova armutlu'luyum Annem de Çankırılı aynı zamanda eşim de Çorumlu

🥺🥺🥺

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canımsın ya ben de tanıtayım o zaman sana kendimi Kısacası ismim Asena 27 yaşındayım 2 tane evladım var bir erkek biri kız oğlum 8 yaşında kızım 9 aylık olacak şu an tayin sebebiyle Çankırı'da yaşıyorum aslen Yalova armutlu'luyum Annem de Çankırılı aynı zamanda eşim de Çorumlu

🥺🥺🥺
Ay nasıl insnalar bu kadar sakin asla kalamam asla

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ay nasıl insnalar bu kadar sakin asla kalamam asla
Ben de asla sakin kalamam Yani ben Çok dobra bir insanım asla lafımı da çekmem karşımdaki Kırılacak kırılmayacak hiç umursamam Çünkü beni kırıyorsa yani onu da kırılması gerekiyor hiç yani umursamam bu benim yapımda bazen Evet kötü oluyor ama ben bu huyumu sevmesem de yapmam gereken bu yani asla susmam

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
😡😡😡😡😡 Kuzum nolacak böyle 😡
İnan bilmiyorum Hülyam herkes sorup duruyor aynı soruyu sonunda ben gidecem o olacak 🤦🏻‍♀️😞
Evime yenj taşındım inan bir rahat vermediler , komşularım diyor kız vallahi biz rahatsız oluyoruz bunlar niye gitmiyorlar biz hiç böyle birşey ne gördük ne duyduk diyorlar, ya insan evini yurdunu bırakıp oğlunun evine yerleşirmi😠

🥺🥺🥺
Çok çok memnun oldum canım benim ❤️ Allah yavrularını sana bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah 🤲 eşinle ve çocuklarınla musmutlu bir yaşamın olur inşallah canim benim ❤️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben de asla sakin kalamam Yani ben Çok dobra bir insanım asla lafımı da çekmem karşımdaki Kırılacak kırılmayacak hiç umursamam Çünkü beni kırıyorsa yani onu da kırılması gerekiyor hiç yani umursamam bu benim yapımda bazen Evet kötü oluyor ama ben bu huyumu sevmesem de yapmam gereken bu yani asla susmam
En güzeli kuzum bune böyle ma aile gelmis nasıl düşüncesiz gamsız insnalar bence kovulmalarini bekliyorlar gitmediklerine göre

Tüm sayfalar yüklendi.