Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyim çok şükür cnm. Geçmiş olsun hamile misin canm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Oy kuzum, benm Amin inşallah
Valla inan ki hatırlamıyorum kuxum. Gittiğimde o kadar berbat bir piskolojideydim ki hatırlamıyorum hangi ayın kaçuyfı
Bende değilim aslında ama eşim abartıyor, bence 2 çocuğum var ilk çocuğum dan beri eskisi gibi dizi izlemiyorum. Fırsatım olmuyor çünkü. Sadece bu sene "iyilik" ve teşkilat ı izliyorum. Eşimin tv bağımlısı demesinin sebebi bence, dizi başlayınca reklam olmadan kesinlikle Bi yere ayrılmam ya ondan öyle diyo bence
İyim çok şükür cnm. Geçmiş olsun hamile misin canm
Oy kuzum, benm Amin inşallah
Valla inan ki hatırlamıyorum kuxum. Gittiğimde o kadar berbat bir piskolojideydim ki hatırlamıyorum hangi ayın kaçuyfı
Bende değilim aslında ama eşim abartıyor, bence 2 çocuğum var ilk çocuğum dan beri eskisi gibi dizi izlemiyorum. Fırsatım olmuyor çünkü. Sadece bu sene "iyilik" ve teşkilat ı izliyorum. Eşimin tv bağımlısı demesinin sebebi bence, dizi başlayınca reklam olmadan kesinlikle Bi yere ayrılmam ya ondan öyle diyo bence
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)