Sorum var Ben geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi"nin Annesi🧚🏻♀️💛 tarafından oluşturulan Ben geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,987 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ben geldim
Konbuyu başlatan Sevgi"nin Annesi🧚🏻♀️💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
Aşkım evet tadı tuzu yok önceden baksa arkadaslarimizla daha guzeldi sohbetimiz badkaydi
Cnm yanlış anlamayin DHA önce arkadaşlarımızla daha güzel diyorsunuz ya sizin düşünceniz ama arada bir bizde soruyoz merak ediyoz sizleri hatrinizi soruyok tadı tuzu yok diyorsunuz ben kendim üstüne çok alındım sanki eskiden daha güzle uygulama yeniler geldi güzle değil falan kötü bir amaçla söylemiyom

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Cnm yanlış anlamayin DHA önce arkadaşlarımızla daha güzel diyorsunuz ya sizin düşünceniz ama arada bir bizde soruyoz merak ediyoz sizleri hatrinizi soruyok tadı tuzu yok diyorsunuz ben kendim üstüne çok alındım sanki eskiden daha güzle uygulama yeniler geldi güzle değil falan kötü bir amaçla söylemiyom
Sohbetler o zaman daha güzeldi uygulama sesiz degildi canım sen alınma canım benim şimdi çok farklı degisik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet ya her postun altına herkez birbirinin halını hatrini sorardı hergün sohbet postları açılırdı demek bir sure sonra herşeyin tadi kaçıyor ama yinede arada girip bakıyorum
Evet birtanem öyleydi 😔 sen git arada bende suanlik buralardayim

Tüm sayfalar yüklendi.