Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kızımda babası dokununca kımıldardı babası bi kızım dedi. Mı hemen oynamaya duruyordu son haftalar hareketlerini az hissettim korktum birsey mı oldu acaba diye esim kızım diye dokununca hemen kımıslamıstı halada Cok duskun babasına
31+2 günlüğüz babası bazen hareketlerini his etmek için elini karnıma koyuyor sanki hiss ediyor babasını o an hiç hareket etmiyor yazık yaa kocişime çok üzülüyorum dakikalrca öylece bekliyor ama sıpada tıkk yok babası elini karnımdan çeker çekmez başlıyor tekmeler sanki karnımda ringe çıkmış boks yapıyor eşşeksıpasısizde de oluyormu böyle kızlar?
Benim kızımda babası dokununca kımıldardı babası bi kızım dedi. Mı hemen oynamaya duruyordu son haftalar hareketlerini az hissettim korktum birsey mı oldu acaba diye esim kızım diye dokununca hemen kımıslamıstı halada Cok duskun babasına
Benm ki hep küsmüş demek ki 31+1 olduk adam daha bir tekmesini duymadı o kdarda hevesliki normalde konuşuyor karnimla ama banamisin demiyor bizim prenses
Benm ki hep küsmüş demek ki 31+1 olduk adam daha bir tekmesini duymadı o kdarda hevesliki normalde konuşuyor karnimla ama banamisin demiyor bizim prenses
Aynen yaa benimde kocam karnıma konuşuyor sen babayı sevmiyormusun oğluşum hadi bi tekme at babaya diye banamısın demiyor o elini çekince başlıyoruz tekme tokat girişiyor karnıma
31+2 günlüğüz babası bazen hareketlerini his etmek için elini karnıma koyuyor sanki hiss ediyor babasını o an hiç hareket etmiyor yazık yaa kocişime çok üzülüyorum dakikalrca öylece bekliyor ama sıpada tıkk yok babası elini karnımdan çeker çekmez başlıyor tekmeler sanki karnımda ringe çıkmış boks yapıyor eşşeksıpasısizde de oluyormu böyle kızlar?
Ben 12 hafdaliqim hala bebeyimin terpeniwin hiss elemirem kocam elin karnima koyub onunla uzun uzun muhabetler edir sen buyudiyin zaman anen hamile.iken mene verdiyi ezyetleri daniwacam deyir sene
Ben 12 hafdaliqim hala bebeyimin terpeniwin hiss elemirem kocam elin karnima koyub onunla uzun uzun muhabetler edir sen buyudiyin zaman anen hamile.iken mene verdiyi ezyetleri daniwacam deyir sene
Canım sen kişiye ne eziyyetler verirsenki indiden gileylenir bebişedenen hele harasıdıı seni qarşıda 7 ay gözleyir mende yazıq anamla yoldaşıma zülm etmişem 31 heftede. Mene deyiller doğ kutar acıqlarımızı gör nece çıxacıq sennen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız sen bu konuyu açamayacaksın qalibayarın yeniden dene bakalım noluyor hamilesinde yoksa moralini düzeltecek çare var hadi kocacım 4 cüyü yapalım dedinmi bakk nasıl morali yerine gelirdi
Oyy nazlı prenses o annesi zilli deme kızlar babaya oğlanlar anneye aşık olur derler şimdi o minik prenses babasına naz yapıyor annesi sen doğduğunda görürsün babasını senle paylaşamıyacak kıskandırıcak seni minnoş