H hayalll Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 23 12 Mayıs 2023 #1 Herkese merabalar adete 8 gün varken kan verdim beta 10.2 çıktı 2 gün sonra tekrarlayım dedi hemşire tekrarladik bugün sonucu aldım 88.8 çıkmış bat a 4 var sizce artış nasıl iki günde katlanması iyi mi
Herkese merabalar adete 8 gün varken kan verdim beta 10.2 çıktı 2 gün sonra tekrarlayım dedi hemşire tekrarladik bugün sonucu aldım 88.8 çıkmış bat a 4 var sizce artış nasıl iki günde katlanması iyi mi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Mayıs 2023 #11 Zeynep23' Alıntı: Artış güzel canım iki gün sonra tekrar ver sonra da bir Dr ile görüş embriyo yerleşim yerine bakılır takibi yapılır Genişletmek için tıkla ... Canıma katılıyorum Oyla 0 Downvote
Zeynep23' Alıntı: Artış güzel canım iki gün sonra tekrar ver sonra da bir Dr ile görüş embriyo yerleşim yerine bakılır takibi yapılır Genişletmek için tıkla ... Canıma katılıyorum
H hayalll Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 23 13 Mayıs 2023 #12 Zeynep23' Alıntı: Artış güzel canım iki gün sonra tekrar ver sonra da bir Dr ile görüş embriyo yerleşim yerine bakılır takibi yapılır Genişletmek için tıkla ... Tamam canm çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Gayet güzel artmış canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolun Oyla 0 Downvote
Zeynep23' Alıntı: Artış güzel canım iki gün sonra tekrar ver sonra da bir Dr ile görüş embriyo yerleşim yerine bakılır takibi yapılır Genişletmek için tıkla ... Tamam canm çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Gayet güzel artmış canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 13 Mayıs 2023 #13 hayalll' Alıntı: Tamam canm çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mayıs 2023 Çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah Oyla 0 Downvote
hayalll' Alıntı: Tamam canm çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mayıs 2023 Çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 13 Mayıs 2023 #14 hayalll' Alıntı: Tamam canm çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mayıs 2023 Çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım benim Oyla 0 Downvote
hayalll' Alıntı: Tamam canm çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mayıs 2023 Çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım benim