Beta HCG değeri normal mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervenhir tarafından oluşturulan Beta HCG değeri normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,036 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta HCG değeri normal mi
Konbuyu başlatan Mervenhir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif kpln

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Değer 26.34 çıktı adetim beş gün gecikti normal mi acaba
k
Son adet tarihim 23 temmuz sağlık ocagin da ki doktor gayet normal dedi ama benim çok kafam karıştı
Canim 26.34 diyorsun son edet tarihine gore hesaplaninca 1 aylik hamilesin ve betan 500 lerde olmasi lazm beta 2 gune bir 2 katina cikmasi gerekiyor ama 1 haftalik falan gebeysen betan normal ama dollenmeyide ancak hastanede ultrasonla ogrenebilirsin kadin dogumda saten 2 gun sonra tekrar test ister betan artiyorsa duzenli gec dollenmedir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son adet tarihim 23 temmuz sağlık ocagin da ki doktor gayet normal dedi ama benim çok kafam karıştı
Saglik ocaginda testi dun yaptirdiysan yarin musit isen bi kadin doguma gorun o saten gerekeni soyler

Saglik ocaginda testi dun yaptirdiysan yarin musit isen bi kadin doguma gorun o saten gerekeni soyler

Mervenhir

Kayıtlı Üye
rank
Testi bugün yaptırdım geçen hafta salı günü evde test yaptım pozitif çıktı bir hafta da değerin böyle olması normal mi dedim doktora gayet normal dedi şaşırdım

Elif kpln

Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚‍♀️
Mod
rank
Normal cnm

Testi bugün yaptırdım geçen hafta salı günü evde test yaptım pozitif çıktı bir hafta da değerin böyle olması normal mi dedim doktora gayet normal dedi şaşırdım
Ewt normal cnm

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Canim 1 2 haftalik gebeysen normal gec dollenme olmustur sen yarin bekle ertesi gun kadin doguma git doktora soyle hamileyim diye dewami gelir saten

Tüm sayfalar yüklendi.