Teşekkür ederim ya derlerya ilk evlilik maymun getirseler evlenirsin diye o misal kör oluyosun görmüyosun alttan alıyosun ama bakıyorsun alttan ala ala yerin dibine girmişin öyle bir şeyRabbim yardımcın olsun inşallah çok üzüldüm durumuna bukadar şeyi yaşatmış eşin sana bari çocuklarına bakma gereği duysun bi zahmet yazık değilmi onlara keşke görümcen araya girdiği zaman nişanı atsaydın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet bi dizi çıkarmış bende o zaman Ayn öyle yaptım sadece ona açıktı gizlilik ama bunlar yuva yıkmaya meyilli olduğu için hemen eşime yetiştirip doldurmuşlar sonra kaynanamlara yetiştirmişler bunlar da böyleAyy yyy gülüm uzun oldu ne demek sen bize iki sezonluk dizi yazmışsın ama Allah kolaylık versin
Ayy kusura bakma ama derdine sıkintina gulmuyorum ama senin iki sezonluk dizi cikartipta uzun oldu galiba lafına kendimi tutamadım gece gece gülme krizine girdim
Ayy kusura bakma ama derdine sıkintina gulmuyorum ama senin iki sezonluk dizi cikartipta uzun oldu galiba lafına kendimi tutamadım gece gece gülme krizine girdim
Bak gülüm ben birine sinir olduğumda herkesi engellerim sadece sinir olduğum kişiyi açık bırakırım ve söylemek istediklerim ne varsa söylerim ve eşimde bunu görmez bazen eşimle bile tartistigimda herkesi engeller eşime gönderi olsun diye saçma sapan mesajlar yazarım eşim kızdığı zamanda sadece sana açık derim ve esimbilirki kızdığım zamanlar ona gönderi olsun diye herkesi engelleyip onu tek açık bıraktığımı sende öyle yap eşin görmesin ama kime ne söylemek isteyipte söyleyemediklerini yaz at duruma ama eşin görmesin anlatabildim mi gülüm