Cnm Eskiden böyle değildi gerçekten cılkı çıktı artık bende artık okuyup yazmayanlardan oldum midem bulanıyo artık gördükçe sinir krizi geçiriyorum hamile iken o kadar faydalıydı ki burası bana hep zamanımı burda geçiriyordum kimseyle konuşmak istemiyordum sadece burdaki arkadaşlar yetiyordu ama bakıyorum iyice bozmuşlar ben bunu yapanların bilinçli olarak ilgi çekmek için tepki toplamak için yaptığını düşünüyorum bide yanlış anlamazsan kimin ne olduğu belli olmadığı uygulamada bence bebeğinin resmini profilden kaldır alırlar bi yerde kullanırlar art niyetli çokgerçekten buradaki patavatsız dengesiz ruh hastası insanlardan bıktım saçma sapan sorular soruyorsunuz sırf konuşmak için konuşuyorsunuz engelle dikçe çoğalıyorlar anlamadım ki biri der çocuk nasıl düşürürüm biri önyargılı davranır bir b** bilmeden bazı arkadaşlar olmasa çoktan bu uygulamayı silerdim ama kendimi zor tutuyorum uygulamanın amacını değiştirdiniz artık önüne gelen yazıyor sırf laf olsun torba dolsun bir defolun gidin artık ya çocuk istemiyorsanız niye yapıyorsunuz Allah onun vebalini öteki dünyada size soracak sorar![]()