Biktim artikk delirecem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Biktim artikk delirecem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,291 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biktim artikk delirecem
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya kizlar 10 gun oldu hastanede yatali
40 hafdalik gebeyim catidda tonus var diye aclis olmuyo dediler şimdi 10 gunu doldumuwsun mualicen bitmis eve git sancinin geldigni belkle diyorlar kesr hayati riskdi diyorlar kesire almiyorlar cidden biktim ne yapayim ben aclis olsunyaa
Bi avazda kurtul insallah cnm Allah yardimcin olsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
40 hafdalik gebeyim catidda tonus var diye aclis olmuyo dediler şimdi 10 gunu doldumuwsun mualicen bitmis eve git sancinin geldigni belkle diyorlar kesr hayati riskdi diyorlar kesire almiyorlar cidden biktim ne yapayim ben aclis olsunyaa
Kuzum rabbim yardımcın olsun inşaallah artık açılman olurda bugüne doğum yaparsin inşallah canım eve gidince hep uzanma oturma yerleri eğilerek elle sil merdiven çık pilates topunun üstüne otur git gel hurma ye bol bol ve doğumu kolaylaştırmak niyeti ile bol bol inşirah oku dua et kendine rabbim yardımcın olsun kuzum ❤️

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm naislsin ya sesin çıkmıyor seni pek göremiyorum buaralar
Salam ureyim sagol sen necesen hee bu aralar pek giremiyorum Yusuf iwte vakit vermiyor ki bide karin agirisi var kakasida iyi deyil onun dalinca kowduruyorum( sen nasilsin bebiwin nasil canim bu arada cok tewekur ederim cok sevindim sordugun icin♥️💋

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Çok çok geçmiş olsun canım zor bı durum dilerim inşallah bı an önce sancın olurda sağlıkla evladına kavuşursun Rabbim güç ve kolaylık versin 🤲🏻🌹

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merdiven in çık canm Allah'ım sağlıcakla kavuşursun inşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Salam ureyim sagol sen necesen hee bu aralar pek giremiyorum Yusuf iwte vakit vermiyor ki bide karin agirisi var kakasida iyi deyil onun dalinca kowduruyorum( sen nasilsin bebiwin nasil canim bu arada cok tewekur ederim cok sevindim sordugun icin♥️💋
Bende fena sayılmam kuzum valla fark ettim bende bayâdir yoksun .. bende bı kaç gün fazla takilamadim benimde sorunlar vardı .. Yusuf iyi mi kuzum eşin gormeye geldi mi.. ne demek canım 🥰😘

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım az daha sabir illa surundurecekler insani bende çok cekiyorum hastaneye git gel sonucumuz belli ama bekletmek onların işi hurma tüketiyorm hareket etmeye calisiyorm bide Meryem Ana otu var onu denemeyi düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar