Biktim artikk delirecem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Biktim artikk delirecem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,291 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biktim artikk delirecem
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Xurma tesur elemir canim
Mende inanmiram amma ele deyirler de men kesir isteyirem de sabah bir wey olsa cavabdehsiz mene uwaqima
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende fena sayılmam kuzum valla fark ettim bende bayâdir yoksun .. bende bı kaç gün fazla takilamadim benimde sorunlar vardı .. Yusuf iyi mi kuzum eşin gormeye geldi mi.. ne demek canım 🥰😘
Wukur teyzesi iyidir Yusufda oper seni cokk yok hayir gelmedi henuz bekliyoruz hala😑agac oldum artik meyvemde Yusif oldu)))

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Ya kizlar 10 gun oldu hastanede yatali
40 hafdalik gebeyim catidda tonus var diye aclis olmuyo dediler şimdi 10 gunu doldumuwsun mualicen bitmis eve git sancinin geldigni belkle diyorlar kesr hayati riskdi diyorlar kesire almiyorlar cidden biktim ne yapayim ben aclis olsunyaa
Bol bol yürü youtubede doğum kolaylaştıran hareket videoları var onları izle ve yap bol merdıven çık in sürekli hareket halinde ol hurma ye hayrlısı olsun

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
40 hafdalik gebeyim catidda tonus var diye aclis olmuyo dediler şimdi 10 gunu doldumuwsun mualicen bitmis eve git sancinin geldigni belkle diyorlar kesr hayati riskdi diyorlar kesire almiyorlar cidden biktim ne yapayim ben aclis olsunyaa
Cnm madem bu kadar sıkıntılı 40. Hafta olmuşsun sezeryan ol bitsin neden yapmıyorlar ki

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Mende inanmiram amma ele deyirler de men kesir isteyirem de sabah bir wey olsa cavabdehsiz mene uwaqima
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Wukur teyzesi iyidir Yusufda oper seni cokk yok hayir gelmedi henuz bekliyoruz hala😑agac oldum artik meyvemde Yusif oldu)))
Ya benim yerime de op yavrunu 😘 insalah gelir balimm Allahtan oglusun var yanında en azından onunla zaman geçirmek sana iyi geliyor ☺️

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol yürüyüş yap merdiven in çık hurma ye canım

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardım etsin canım en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah 🥰
Kuzum nasılsın gelişme varmı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar