Biktim artikk delirecem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Biktim artikk delirecem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,295 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biktim artikk delirecem
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Cann məndə də elə deirdilər.Sən azərbaycanda idin?Mən su açılışı ilə getdim.Göndərirdilər evə dedi get sancını evdə çək gəl.Dəli oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vaxdında dolub.Uşağın orda qalması ziyan olmazki.Mən hələ 38 həfdədə idim qorxdular

Vaxdında dolub.Uşağın orda qalması ziyan olmazki.Mən hələ 38 həfdədə idim qorxdular

Men rusiyadayam canim burda 41 i kecmese suni sanci ya keserye elemirler yox usagda yaxwudu hersey tepikleyir meni😅 25 ne kimi gorek.gelecekmi gelmese suni sanci

Leman seyid

Kayıtlı Üye
rank
Ya kizlar 10 gun oldu hastanede yatali
40 hafdalik gebeyim catidda tonus var diye aclis olmuyo dediler şimdi 10 gunu doldumuwsun mualicen bitmis eve git sancinin geldigni belkle diyorlar kesr hayati riskdi diyorlar kesire almiyorlar cidden biktim ne yapayim ben aclis olsunyaa
Merhaba.. Nasıl oldun? Doğurdunmu??

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
@Ulduz kuzum var mı bir gelişme doktorlar ne diyor suni sancı bugün mü verilmeye. Başlanacak yada açılma var mı

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
@Ulduz kuzum var mı bir gelişme doktorlar ne diyor suni sancı bugün mü verilmeye. Başlanacak yada açılma var mı
Merhaba canim dr bugun konturol.etdi hic acilmam yok suni sanci vermemiz için 2 sm olsa bele acilma olmasi gerekmis😭bikdim artikkk bebgi sezeryanla alamsaniz ben hastaneden gidiyorim dedim hecbir yere gidemesin dedi evde sana birsey olursa bizim usdumuzde kalir diyorlar eşim ben baska hastaneye gotruyorim dedi amma artik sizin qeydiyatniz bura burda dogum yapmak.zorindasiniz diyo bebek iyi diyo amma hecbir acilma.yok biraz daha bekleteyim diyo amma benim fazla beklemek niyetim yok 1 gun incinde sezeryana alamasalar hastaneyi deyisecem.heyvan bunlar heyvan😭kimsenin acisina bakmiyorlar benim gibi bir cok kişi var agridan öluyorlar amma bunlar almiyo sezeryana

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canim dr bugun konturol.etdi hic acilmam yok suni sanci vermemiz için 2 sm olsa bele acilma olmasi gerekmis😭bikdim artikkk bebgi sezeryanla alamsaniz ben hastaneden gidiyorim dedim hecbir yere gidemesin dedi evde sana birsey olursa bizim usdumuzde kalir diyorlar eşim ben baska hastaneye gotruyorim dedi amma artik sizin qeydiyatniz bura burda dogum yapmak.zorindasiniz diyo bebek iyi diyo amma hecbir acilma.yok biraz daha bekleteyim diyo amma benim fazla beklemek niyetim yok 1 gun incinde sezeryana alamasalar hastaneyi deyisecem.heyvan bunlar heyvan😭kimsenin acisina bakmiyorlar benim gibi bir cok kişi var agridan öluyorlar amma bunlar almiyo sezeryana
Ya nasıl insanlar onlar Allah için ya hamile insana resmen eziyet ediyorlar. Kaç haftalık oldun sen şimdi kuzum .

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar