Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabaha kadar ağladı . Hatta gece saat 3 te çığlık ile uyandı sonra zor uyuttum tekrar sabah 5 de çığlıkla uyandı ne yapsak susmadı takı kendi susmak isteyene kadar
Sabaha kadar ağladı . Hatta gece saat 3 te çığlık ile uyandı sonra zor uyuttum tekrar sabah 5 de çığlıkla uyandı ne yapsak susmadı takı kendi susmak isteyene kadar
Valla uzun süredir öksürük var doktora götürdüm ciğerleri temiz , salgına kapılmış dedi kendi kendine geçmesini bekleyeceğiz dedi. Kayra da uzun süredir geceleri çığlıklarla ağlıyor, çok huysuz geçen hafta 4 gün ateşi çıktı. Şimdi bile hem emiyor hem ağlıyor gazı yok , çünkü kendini sıkmıyor masaj yapıyorum kasmıyor kendini neyi var anlamış değiliz