Amin canım çok sağol,
Saçmalık değil canım beni anlamıyorsunuz, küçük kayinlarim var evi altını üstüne getirdiler bide günde altı yedi defa misafir geliyor ben misafirlerle kızda annesiyle uğraşıyor, empati yapmadan yorum yapmayın lütfen saçmalık değil umarım böyle bir durumun içine düşmezsiniz, o zmn ne demek olduğunu anlarsınız , sen evini kaynanana yada başkalarına bırakıp annenlere gidebilir misin düşün bi ,
Anneme seni buraya getireyim dedim istemedi asla da gelmez ben geleyim dedim izin vermedi kaynananın sana benden daha çok ihtiyacı var dedi, anneme teyzem ve komşularımız yardıma gitmişler babamda yardımcı oluyor, annem ben iyiyim canım gelme dedi,
Amin inşallah canım Allah razı olsun

çok haklısın kuzum eşim aynn dediğin gibi ailemin en zor anında beni götürür kaynanam da götür der , ama bugün gitmem doğru olmaz biliyorum eşim de bana sen benim sana en çok ihtiyaç duyduğum zaman da annene gittin demez mi, beni anladığın için sağol canım
Doğru diyor ama öyle değil işte doğru olması bişey değiştirmiyor
Amin canım çok sağol ama annem gelmeyi red ediyor , kaynanam şuan bizde çok rahatsız annemde öyle ama ben gidip gelebiliyorum zor da olsa işimi hal edebiliyorum diyo,