Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vala ben en son 29. Haftada eldivenle aldım kaldı öyle.. saçımda var kesmiyorum sezeryanla doğum yapcm. Çok takıntılı olsam eşime yaptırır mıyım yok libodusu düşer bana karşı kuaföre de gitmem utandığımdan değil hijyenine güvenmem başkasına kullanılan fırça tarak makaslardan tiksindiğim için saçımı bile kendim kesip boyayan manyaklardanım..
Kuzum benim gittiğim yer kuaför değil Dilan Polat'a gidiyorum ben geri dönüşler Aslında yok gayet güzeldi sonuçlar var Kuaför gibi sektörlerdeki kullanılan cihazlar iyi olmayabiliyor
Kuzum benim gittiğim yer kuaför değil Dilan Polat'a gidiyorum ben geri dönüşler Aslında yok gayet güzeldi sonuçlar var Kuaför gibi sektörlerdeki kullanılan cihazlar iyi olmayabiliyor
Ben şuan 33 hafta 4 günlük oldum bikini bölgesini genelde epilasyonla alıyorum ama şimdi göbekten dolayı alamıyorum aynadan bakıb almaya çalışıtım nefesnefese kaldı genelde yarım saat sürmezdi ama tam 3 saat uğraştım şimdi jilet kullanmak istemiyorum çünkü epilasyonla aldığım için azalma oldu şimdi jilet kullansam hem çoğalacak hemde kalın çıkacak köafüre gitmeye çekiniyorum yani bana bir akıl verirseniz sevinirim kusura bakmayın uzun oldu