Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde çatı muayenesi sonrası 3 gün lekelenmem oldu.Üzerine 10 gün geçti ama hala doguramadimBebeğim kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah.Keyfi yerinde sanırım
ya benimki neden erken gelmek istiyo oğlum korona var şimdi gelip napcan bak arkadaşlara ekmek elden su gölden duruyo ana karninda sen niye böyle acelecisin bakim
Masallah o kuzum korkma hiç bişey olmaz hareketlerini takip bir de bende doğumu başlatan şey doktorun Altan muayenesi olmuştu biraz zorladı bebek doğum moduna geçsin diye ertesi günde kanama geldi o şekilde yatırdılar iki gün sonra doğdu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah sana yaş kaç ben bir tane yaptım ikinciyi 5 sene sonra felan diyorum valla helal olsun sana
Canm ya bi doktora görünsen sen iyi olur. Bazısımda doğum olmuyo ya hani sancı felan olmuyo her doğum aynı değil sonucta. Bnm annem kardesimi 10 gün fazla karnında bekletmiş mesela norml olacak sanmıs beklemiş sonra bili olmayınca doktora gitmiş sezeryan demişler günün coktan bitmiş. Korkma hemen de yine de git bakalım doktor ne dicek bi de o hesaplasın. Bu gelişim seyleri de bos ultrasonla gebelik tm birbirini tutmuyo bana da öle desiler ben dedim 1 ay erken dogurrum 40.hafta doğurdum yani hemen korkma ama doktora git
Canm ya bi doktora görünsen sen iyi olur. Bazısımda doğum olmuyo ya hani sancı felan olmuyo her doğum aynı değil sonucta. Bnm annem kardesimi 10 gün fazla karnında bekletmiş mesela norml olacak sanmıs beklemiş sonra bili olmayınca doktora gitmiş sezeryan demişler günün coktan bitmiş. Korkma hemen de yine de git bakalım doktor ne dicek bi de o hesaplasın. Bu gelişim seyleri de bos ultrasonla gebelik tm birbirini tutmuyo bana da öle desiler ben dedim 1 ay erken dogurrum 40.hafta doğurdum yani hemen korkma ama doktora git
E cnm daha 39 haftalıkmıs kız bende sandıydım 40 ı gectin. E bu haftayı da bekle cnm o zaman. 40 dolsun öle git bi sıkıntın yoksa eger.