Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım bizim bir arkadaş odadan çıkartmıyor bebeği covid var diye gidenlere göstermedi. İnsanlar da böyle yaptığı için gitmeyi kestiler. Bilmiyorum kim haklı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bence gelmeleri değil telefon açmaları yeterlidir bu hastalikta en iyi si telefon açmaları bence bu benim fikrim haa görmek isteyende görüntülü arasın görsün yani bence
Bence kovit oldum gelmeyin de 2 hafta yirtarsin sonrada bebek bünyesi zayıf olduğu için doktor yasakladı dersin 3 aya kadar yirtarsin yani en iyisi valla bence gülüm
Bence kovit oldum gelmeyin de 2 hafta yirtarsin sonrada bebek bünyesi zayıf olduğu için doktor yasakladı dersin 3 aya kadar yirtarsin yani en iyisi valla bence gülüm
Guzel anneler neden yeni dogum yapanin yanina büyuk bir israrla misafirlige gelinirki dun aşi oldu bebegim gece sabah 7 ye kadar uyumadi agladi bugun bebek gormeye misafirlerim geliyor bir yandan bebis bir yandan hazirlik 2 saatlik uykuylayim mazeretini anlatsan gelmeyin desen dariliyorlar ya toptan gelin bitsin artik
Bu covid zamanı ne bebek görmesi ya benim ilk dogumumda covid zamanina gelmisti cok şükür en yakinlarim hariç teyzem halam gibi kimse gelmedi anlayisliydilar cunku gidersek hastaysak cocuga bulaşır diye bu hamileliğimde gelen olmayacak ınşaallah bebeğimin sağlığı herseyden onemli kim alınırsa alınsın bunda yanlis bisey yok zaman kötü yani heryer hastalik aciller tıklım tıklım
Bu covid zamanı ne bebek görmesi ya benim ilk dogumumda covid zamanina gelmisti cok şükür en yakinlarim hariç teyzem halam gibi kimse gelmedi anlayisliydilar cunku gidersek hastaysak cocuga bulaşır diye bu hamileliğimde gelen olmayacak ınşaallah bebeğimin sağlığı herseyden onemli kim alınırsa alınsın bunda yanlis bisey yok zaman kötü yani heryer hastalik aciller tıklım tıklım
Guzel anneler neden yeni dogum yapanin yanina büyuk bir israrla misafirlige gelinirki dun aşi oldu bebegim gece sabah 7 ye kadar uyumadi agladi bugun bebek gormeye misafirlerim geliyor bir yandan bebis bir yandan hazirlik 2 saatlik uykuylayim mazeretini anlatsan gelmeyin desen dariliyorlar ya toptan gelin bitsin artik
BenCe bugün watsap durumuna şöyle bı yazı yaz gelen yada gelmeyen herkese teşekkür ederim bebeğim bugun rahassizlandigi için doktora götürdüm doktorun bünyesinin zayıf olduğu için kalabalıktan uzak durması gerektigini söyledi onun için çocuğum toparlanincaya kadar evime misafir kabul edemiyecem tekrardan kusura bakmayin diye yazı yaz anlayışlı olanlar anlayişla karşiliyacaklardir bence
Canım benim ilk doğumum olacak nasip olursa inşallah, sırf bu sorunu yaşamamak için doğumuma az kaldıgında söyleyeceğim herkese 40 çıkmadan gelmeyin 40 da mevlüt yapacağım topluca diye, bi arkadaş yazmış WhatsAppda da paylaşarım artık, ozaman da gelen gelir gönül koyanda koysun hiiiiçç umrumda değil yanii o ruh haliyle ne kimsenin öğüdünü dinleyebilirim nede akıl vermesini kalp kırarım çenemi tutamam oyüzden 40 çıktıktan sonra gelmeleri hepimiz için en hayırlısı olacak diye düşünüyorum
Valla kim olursa olsun darılan darılsın hiçbişey benim bebeğimin sağlığından önemli değil . Bende kimseyi kabul etmiyorum korona var bebeğim küçük . Kendini bilen ztn geleceğiz demez . Tamam hatır sayıp geliyorlar ama inanın gelmediler diye hiç darılmıyorum daha dua ediyorum korona çok zor bi hastalık . Herkes evinde otursun
Vallahi aynı fikirdeyim 40 çıkmadanda bebek görmeye gitme olayını hiç doğru bulmuyorum bebek toparlansın bi anne toparlansın kendilerine gelsinler bi acelesi yok ya
Banada gelmek istediler.Eşim baştan çözüm buldu.40 dolsun dedi.Gelecek olanlar ozaman gelsin dedi.Bende öyle söyledim gelecek olanlara.Rabbim yardımcın olsun canım.