Hiç arayıp sormuyor bile beni mesaj atıyorum ona bile hic cevap vermiyorEşin aradimi naptiniz
Hiç arayıp sormuyor bile beni mesaj atıyorum ona bile hic cevap vermiyorEşin aradimi naptiniz
Kız atma atma bırak Bi kalsın öyle tut kendini az brz sabretsin o öyle Bi atck kiHiç arayıp sormuyor bile beni mesaj atıyorum ona bile hic cevap vermiyor
Konuştuk bebeyi aldır diyor bana eskiden nasip olur sabret diyordu son 2 aydede huyu deyisti onunKız atma atma bırak Bi kalsın öyle tut kendini az brz sabretsin o öyle Bi atck ki
Konuştuk bebeyi aldır diyor bana eskiden nasip olur sabret diyordu son 2 aydede huyu deyisti onun
Dogumdan sonra düzelir miki ozmn eskiden öyle dglseKonuştuk bebeyi aldır diyor bana eskiden nasip olur sabret diyordu son 2 aydede huyu deyisti onun
Değişmez yok neymiş ben onun wvine gelin olarak deyil kaynana olarak gelmisimDogumdan sonra düzelir miki ozmn eskiden öyle dglse
Değişmez yok neymiş ben onun wvine gelin olarak deyil kaynana olarak gelmisim
Şeytan diyor ara kaynanası ben böylemi yaptim diye
Arada birileri oldukça böyle Bi evlilik yürümez ztn herşeye karışan o bu btmz nrkdr uzak okdr iyiŞeytan diyor ara kaynanası ben böylemi yaptim diye