AynenArada birileri oldukça böyle Bi evlilik yürümez ztn herşeye karışan o bu btmz nrkdr uzak okdr iyi![]()
AynenArada birileri oldukça böyle Bi evlilik yürümez ztn herşeye karışan o bu btmz nrkdr uzak okdr iyi![]()
Kız bu ne alaka şimdi kaynanalığı sen mi ona yapıyorsun yani anlamadım![]()
Kaynanami ben gelin yapmışımda bende kayananama kaynanalik yapıyormuşum öyle dediKız bu ne alaka şimdi kaynanalığı sen mi ona yapıyorsun yani anlamadım![]()
Ayyy bu ne yaaKaynanami ben gelin yapmışımda bende kayananama kaynanalik yapıyormuşum öyle dedi
Ay bazı oğlan anaları sanarsın lord doğuruyor milletin kızı da hizmetçiAyyy bu ne yaakaynanan epey doldurmuş kocanı bu nasıl laf hey Allah'ım
![]()
Hiç deme kendi kızları da prenses sanki benim kaynanayı bir gör offf ben tıbbi bir şey anlatsam inanmaz aynı şeyi kızlarından biri söylemiş olsun bak şu şöyleyken böyle yaa ablan söyledi bilmediğin bir şey olursa ablana sor o her şeyi bilirAy bazı oğlan anaları sanarsın lord doğuruyor milletin kızı da hizmetçi
Hiç deme kendi kızları da prenses sanki benim kaynanayı bir gör offf ben tıbbi bir şey anlatsam inanmaz aynı şeyi kızlarından biri söylemiş olsun bak şu şöyleyken böyle yaa ablan söyledi bilmediğin bir şey olursa ablana sor o her şeyi bilirevet iki görümcem var ikisi de gayet öğrenmeye açıklar bir şey olsun hemen fikir verirler ama sadece onlarda yok benim bildiklerimi onlar kendi bildiklerini paylaşmazsak neye yarayacak kaynanam nefret ettiriyor bir de dudağının bir kenarıyla gülmesi var tepem atıyor
Ay öylelerine de gıcık oluyorum sen 40 kere söylersin inanmaz biri bi kere söyler hemen inanırHiç deme kendi kızları da prenses sanki benim kaynanayı bir gör offf ben tıbbi bir şey anlatsam inanmaz aynı şeyi kızlarından biri söylemiş olsun bak şu şöyleyken böyle yaa ablan söyledi bilmediğin bir şey olursa ablana sor o her şeyi bilirevet iki görümcem var ikisi de gayet öğrenmeye açıklar bir şey olsun hemen fikir verirler ama sadece onlarda yok benim bildiklerimi onlar kendi bildiklerini paylaşmazsak neye yarayacak kaynanam nefret ettiriyor bir de dudağının bir kenarıyla gülmesi var tepem atıyor
Boş ver kiz böylesi daha iyiymiş hic deyilse simdi huzurum oldu biraz bugun kocamla butun gun tartistik vatsapdan sonra pes etdi hadi iyi geceler sana dedi sonra uyudu bizim aramız duzelivekse eyer uzaktan olsunAyyy bu ne yaakaynanan epey doldurmuş kocanı bu nasıl laf hey Allah'ım
![]()