O ayrem korseden sipariş ettim 27 haziranda hala kargoya vermediler yazıp duruyorum müşteri temsilcisine paketlendi verilecek deyip duruyorO zaman sezaryan göbeği kalmıştır ya o çok sıkıntı
O ayrem korseden sipariş ettim 27 haziranda hala kargoya vermediler yazıp duruyorum müşteri temsilcisine paketlendi verilecek deyip duruyorO zaman sezaryan göbeği kalmıştır ya o çok sıkıntı
Siteden aldım görüştüm önce 5-7 gün içinde veriyoruz dediler 8. Günü yazdım paketlendi kargoya verilecek dediler hala yok, şikayet vara kadar yazdım.Sitelerine yorum yazınca da siliyorlar.Bir de dikkatimi çekti her hafta haftaya zam gelecek diyorlar ama hiç zam gelmiyorTelefon numarası var mı sendw onların bende var istersen vereyim ?
Aslında ankaradan geliyor kargolar eskişehirdeysen uzak da değil neden bu kadar uzun sürdüSiteden aldım görüştüm önce 5-7 gün içinde veriyoruz dediler 8. Günü yazdım paketlendi kargoya verilecek dediler hala yok, şikayet vara kadar yazdım.Sitelerine yorum yazınca da siliyorlar.Bir de dikkatimi çekti her hafta haftaya zam gelecek diyorlar ama hiç zam gelmiyor
40 kere hikayeden video paylaşıyorlar günde 20 tane post atıyorlar siparişler hazırlanıyor deyip kargo resimleri paylaşıyorlar ama bi kargoya veremiyorlar.Şikayet var hala verilmedi diye şikayetle dolu keşke önceden oraya baksaydım zam gelecek deyince bi de sayaç vardı salak gibi acele ettimAslında ankaradan geliyor kargolar eskişehirdeysen uzak da değil neden bu kadar uzun sürdü
Allah allah aslında sorunsuz bir site ama anlamadım bende iştw yinede çok güvenmemek lazımmış demek ki40 kere hikayeden video paylaşıyorlar günde 20 tane post atıyorlar siparişler hazırlanıyor deyip kargo resimleri paylaşıyorlar ama bi kargoya veremiyorlar.Şikayet var hala verilmedi diye şikayetle dolu keşke önceden oraya baksaydım zam gelecek deyince bi de sayaç vardı salak gibi acele ettim
Belki pazartesi verirler bilemiyorum artıkAllah allah aslında sorunsuz bir site ama anlamadım bende iştw yinede çok güvenmemek lazımmış demek ki
İnşallah canım kapıda ödeme mi yaptın pekiBelki pazartesi verirler bilemiyorum artık
Ona ekstra para istiyorlardı zaten çok bir şey tutmadı nelere ne paralar verdim de bugün sunumum vardı yetişsin diye özellikle kaç gün önce vermiştimİnşallah canım kapıda ödeme mi yaptın peki
Olsun kız para paradırOna ekstra para istiyorlardı zaten çok bir şey tutmadı nelere ne paralar verdim de bugün sunumum vardı yetişsin diye özellikle kaç gün önce vermiştim