Sorum var Böyle bişy yaşayıp doktora giden var mı acaba 😧

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Böyle bişy yaşayıp doktora giden var mı acaba 😧 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,900 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle bişy yaşayıp doktora giden var mı acaba 😧
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ameliyat oldum vaya emziremedim zaten ağrı kesiciler kullandım düzelince emzirmeyi denicem tutarmı bilmiom🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatsir mi diyorsun tm cnm biraz verim mi
Yani biraz tattir bn öyle yapıyordum tadına alışsın diye hani çok az misal azıcık yoğurt çay kaşığı ile çorbanın suyundan meyvelerin suyundan az az

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Yani biraz tattir bn öyle yapıyordum tadına alışsın diye hani çok az misal azıcık yoğurt çay kaşığı ile çorbanın suyundan meyvelerin suyundan az az
Evet annem de öyle diyo bende öyle yapıyorum canım yoğurt verdim cici bebe verdim su verdim çorba verdim azıcık tabi bı yemek kaşığı kadar

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle canım benim iyi ediyorsun bende öyle yapıyordum maksat alışsın ve tadına baksın iyi de oluyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

❤️
Ramazan da doymaz diye biseyler yediricem ama hem bende iyice güçsüz olmayayım emince insan daha çok acikiyo halden düşüyor

Tüm sayfalar yüklendi.