Sorum var Böyle bişy yaşayıp doktora giden var mı acaba 😧

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Böyle bişy yaşayıp doktora giden var mı acaba 😧 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,900 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle bişy yaşayıp doktora giden var mı acaba 😧
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ramazan da doymaz diye biseyler yediricem ama hem bende iyice güçsüz olmayayım emince insan daha çok acikiyo halden düşüyor
Aynen öyle bende öyleydim valla ikinci Ramazan da orucumu tuttum da ilkinde bebeğim yeni doğmuştu 10 günlük yoktu sanırım o zaman tutmamstm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ramazan da doymaz diye biseyler yediricem ama hem bende iyice güçsüz olmayayım emince insan daha çok acikiyo halden düşüyor
İyi edersin cnm vAlla

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle bende öyleydim valla ikinci Ramazan da orucumu tuttum da ilkinde bebeğim yeni doğmuştu 10 günlük yoktu sanırım o zaman tutmamstm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi edersin cnm vAlla
Kız geçen kandilde iki gün oruç tuttum çok yoruldum iftardan sonra konusamayacak hale geldim🤣bı de gün boyu iki küçük çocuk la uğraştım hiç dinlenemedim erkenden de uyaniyorum valla kötü geçti ya 🙄

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kız geçen kandilde iki gün oruç tuttum çok yoruldum iftardan sonra konusamayacak hale geldim🤣bı de gün boyu iki küçük çocuk la uğraştım hiç dinlenemedim erkenden de uyaniyorum valla kötü geçti ya 🙄
VAlla ay her sene bende öyleyim vAlla oğlum erkenden kalkıyorsu akşamı zor ediyordum gerçekten ve sonrası da kendime gelmiyordum bir türlü bir ay nasıl geçecek sana o zmn zor geçer sankii

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
VAlla ay her sene bende öyleyim vAlla oğlum erkenden kalkıyorsu akşamı zor ediyordum gerçekten ve sonrası da kendime gelmiyordum bir türlü bir ay nasıl geçecek sana o zmn zor geçer sankii
Hiç gün içinde dinlenemiyorimki vallahi Zor çok zorlanicam Allah güç kuvvet versin inşallah 🤲

Asaf_yusuf

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım kızlar bişey sorcam size küçük oğlanı hep kilolu çorapla yatiriyordum bu sefer çıkardım külotlu çorapsiz yatırım dedim üşümez dimi
Gece bedenelrini sıkı sararack kıyafetler giydirmeyin ki bebeklere hiç bir zaman sıkı dar kıyafet giydirilmemeli .gün hareket ediyorlar ama gece pek hareket etmedikleri için rahat kan dolaşımı olmaz.ayakli pijama yada biraz büyük geniş çorap giydirebilisrin.

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Gece bedenelrini sıkı sararack kıyafetler giydirmeyin ki bebeklere hiç bir zaman sıkı dar kıyafet giydirilmemeli .gün hareket ediyorlar ama gece pek hareket etmedikleri için rahat kan dolaşımı olmaz.ayakli pijama yada biraz büyük geniş çorap giydirebilisrin.
TM cnm rahat şeyler giydirdim ztn🥰kilolu corapida çıkardım

Tüm sayfalar yüklendi.