Sorum var Böyle şeyler de mi var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Böyle şeyler de mi var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,468 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle şeyler de mi var
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaçak 🤩

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Ne saçma bir cümle ya benim bebeğim nedir kendi mi doğurmuş sahiplenmenin de bir sınırı var ve çokta haklısın tamam bunu torun sevgisi için söylemiş olabilir ama cümlesi çok yanlış babanın evinden getirmedin aynı eşinin de bebeği babasının evinden getirmediği gibi sen olmasan o çocukta olmazdı bunu da düşünmesi lazım rabbim onun oğluna durup durulen gökten düşürmedi o bebeği . Ben de bu konuda bir kaç kişiye saygımı baya yitirdim ya konuşmayı öğrenecekler ya öğrenecekler ya onlar yaşlı böyle görmeediler diye kimseye boyun eğipte lafının yanlış olduğunu söyleyememezlij yapmam kuzum kendi annem bile kayra ileri de sen olmadan da benimle durur dediğinde bensiz kimsede 1 gece bile kalamaz diyorum ki kalamaz
Kasım kasım kasiliyor bide kızımı alıp yukarı kata eltime gidiyor bir daha izin vermem götürsün ben gönlü kırılmasın diye götürsün dedim hakketmiyor demek ki bu da diyor bebek büyüyünce benim odamda yatsın dayanamam dedim

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
İleri de de biz çocuklarımızı anlamicaz bu mantıkla 😂😂 kız büyüdüğümüz ortam farklı çünkü . Aslında bizide büyüten onlar ama zamanla bizim düşünce yapımız olaylara bakış açımız değişiyor onlarda mecbur 7 sinde ne gördü ise 70 de de onu icra ediyorlar ama şuan ki geçnler öyle değil öğrenemye ve değişmeye el verişli ve açıklar yanlış olan şeyi biri uyarınca anlayıp kavrayıp düzeltiyorlar ama eskilere bunu yapamazsın belki onları da genç yaşında görüp uyarsak düzelirlerdi ama yaşlandıkça bir şeyler artık ezbere oluyor mesela yaşlı bir kadının yıllardır kıldığı namazını değiştiremezsin nasıl alıştı şse öyle kılar buda o mantık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaa kurban olurum onu verene kuzum kaç aylık oldu eline meyve süzgeçi varsa içine meyve koyup ver dişlerini kaşısız hem de karnı doyar. Sende öp benim yerime onu 😍😍
6 aylik oldu ablasi🙏🏻🤗 eşime bugün aldircam canim

Canim
Kasım kasım kasiliyor bide kızımı alıp yukarı kata eltime gidiyor bir daha izin vermem götürsün ben gönlü kırılmasın diye götürsün dedim hakketmiyor demek ki bu da diyor bebek büyüyünce benim odamda yatsın dayanamam dedim
Canim tavrını koy bune böyle ya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay yok kız o ne sanki annesi o gibi bebeğini kendinsiz kiöse ile bir yere gönderme benden sana tavsiye kuzum . Bizim ailede bir tane vardı öyle ahlaksız çocuğu annesine kariı doldururdu aklıma o geldi şimdi Allah korusun 🤦🏻‍♀️

☺ namaz konusu iyi örnekti ayşenur babaannem bir duayi biraz farkli okuyor diyorum böyle okuman gerekiyor yok biz böyle öğrendik sen yanlış biliyorsun diyor insaALLAH bizde onlar gibi olmayiz
İnşallah canım ama yaşlandıkça insan çocuklaşıyor aslında belkife ondan böyleler

6 aylik oldu ablasi🙏🏻🤗 eşime bugün aldircam canim

Canim
Canim tavrını koy bune böyle ya
Oy maşallah kız yarılamış ya yaşını

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten böyle insanlardan nefret ediyorum yani iğreniyorum ahlaksızlar Herkes kendi doğurduguna baksın O kadar yani
Tatlım benim bebeğim diyor da benim gibi sabırlı mı sanki toplasan yarım saat sabredemiyor bebeğim kucak isteyince ben o an meşgulsem almak istemiyor içim gidiyor kızım ilgi bekliyor orda örgüsünü bırakıp almıyor kucağa alışmasınmış

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ay yok kız o ne sanki annesi o gibi bebeğini kendinsiz kiöse ile bir yere gönderme benden sana tavsiye kuzum . Bizim ailede bir tane vardı öyle ahlaksız çocuğu annesine kariı doldururdu aklıma o geldi şimdi Allah korusun 🤦🏻‍♀️

İnşallah canım ama yaşlandıkça insan çocuklaşıyor aslında belkife ondan böyleler

Oy maşallah kız yarılamış ya yaşını
Aynen ola bilir cokta yargilamamak gerek biz onlardan beter olursak şaşırmam valla

Ay evet kuzum ya hemde nasıl geçiyor o zaman ben hala ne ara 1 yaşına geldi bu çcouk diyorum düşün
Kayra 1 yaşına geldi mi MaşaALLAH

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Çok dengesiz can bi iyi davranıyor iki dk sonra huysuzlaniyor sohbet ediyorum dinlemiyor bile bazen
Eger birlikte yasiyorsaniz sınır koymak bile zor. durumun ciddi anlamda zor. Esin belki sınır koyabilir. Allah yardimcin olsun bacim🤲 yine de sen bir tavir koymaya calis, her an bu durumu dusunmek beynini yorar, Allah kolaylık versin 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar