Sorum var Böyle şeyler de mi var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Böyle şeyler de mi var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,462 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle şeyler de mi var
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaçak 🤩

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Tatlım benim bebeğim diyor da benim gibi sabırlı mı sanki toplasan yarım saat sabredemiyor bebeğim kucak isteyince ben o an meşgulsem almak istemiyor içim gidiyor kızım ilgi bekliyor orda örgüsünü bırakıp almıyor kucağa alışmasınmış
Aynı yerde mi oturuyorsunuz birlikte mi oturuyorsunuz yani

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
kayram ya rabbim onları korusun kötü ınsanlardan bazen benimki çok yoruyor çok kızıyorum sinirleniyorum ama kendine gel diyorum o sana allahın emaneti😢🤲🏻
Ah kuzum emin ol hepşmizde oluyor bu ben her gece rabbime bana sabır ver Allahım ki oğluma bağırmayı. Diye dua ediyorum gerçi geçen bana baya ders oldu çok üzüldüm sonra. Kayraya bağırdım o onunla oyun oynuyorum sanıp gözleriöin içine bakıp gülünce o kadar kötü oldum ki artık bağırmayı geçtim hafif sesimi bile yükseltmiyorum sabır diyorum anlamıyor kızsam bile anlamıyor diyorum. Rabbim bize sabır versin inşallah kuzum

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Amin canim bagirsa
Ah kuzum emin ol hepşmizde oluyor bu ben her gece rabbime bana sabır ver Allahım ki oğluma bağırmayı. Diye dua ediyorum gerçi geçen bana baya ders oldu çok üzüldüm sonra. Kayraya bağırdım o onunla oyun oynuyorum sanıp gözleriöin içine bakıp gülünce o kadar kötü oldum ki artık bağırmayı geçtim hafif sesimi bile yükseltmiyorum sabır diyorum anlamıyor kızsam bile anlamıyor diyorum. Rabbim bize sabır versin inşallah kuzum
Amin canim kizsakta onlar ne anlar ki sadece onlara zarar olarak kalır

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Benim kaynanayi eltim kovdu evden 🤣🤣🤣🤭
Şu an nerde peki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet canım

Evet canım

Evet canım

Bazen soylemek gerekir hakettiklerini
Umarim kaynanan da almistir gerekeni
Almışsa iyi az önce suratı beş karıştı lohusayken onunla zıtlaştım kendi bildiğimi okuyup bebeğime baktım onun etkisi galiba böyle bebeği bana ait görememesi

Bazen soylemek gerekir hakettiklerini
Umarim kaynanan da almistir gerekeni
Almışsa iyi az önce suratı beş karıştı lohusayken onunla zıtlaştım kendi bildiğimi okuyup bebeğime baktım onun etkisi galiba böyle bebeği bana ait görememesi

Son düzenleme:

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Şu an nerde peki

Evet canım

Evet canım

Evet canım

Eşine bahsettin mi kuzum ayri eve ciksaniz çünkü bu kadınla yaşanmaz

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar naber ne yapıyorsunuz bebişler nasıl kaynanam bir türlü hazmedemedi bu bebeğin benim bebeğim olduğunu dokuz ay ben taşıdım benim şu an herşeyim bebeğime bağlı uykum yemem içmem duşum kalkmış durup dururken o benim çocuğum benim ciğerim senin değil babanın evinden mi getirdin düşünün durup dururken dedi zaten ara ara da iğneleyici bir şekilde kuzumun kuzusu diye seviyor ben de dedim benle babasının bebeği sizin bebeğiniz değil torununuz ben öyle deyince geri adım attı ben şaka yaptım dedi hiçte şaka yapmadı ben böyle bir şey görmedim oğlunun çocuğuna o benim bebeğim demesi bana afferdersiniz çok ahlaksizca geldi böyle yaparak ona olan saygımi hürmetimi de yitiriyor
Kendi çocukları yetmiyor torunlarına da yapisiyorlar valla anlamıyorum bizde kadınız bizde kaynana olcaz ilerde bu bencillik laf sokma niye Allah sabır versin canm

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Kendi çocukları yetmiyor torunlarına da yapisiyorlar valla anlamıyorum bizde kadınız bizde kaynana olcaz ilerde bu bencillik laf sokma niye Allah sabır versin canm
Sağol canım aileme gidecem bi iki hafta burda kızımın herşeyine karışıyorlar gidip kafa dağıtmak istiyorum

Eşim de aynı zihniyet al birini vur ötekine

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar