Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tatlım benim bebeğim diyor da benim gibi sabırlı mı sanki toplasan yarım saat sabredemiyor bebeğim kucak isteyince ben o an meşgulsem almak istemiyor içim gidiyor kızım ilgi bekliyor orda örgüsünü bırakıp almıyor kucağa alışmasınmış
Ah kuzum emin ol hepşmizde oluyor bu ben her gece rabbime bana sabır ver Allahım ki oğluma bağırmayı. Diye dua ediyorum gerçi geçen bana baya ders oldu çok üzüldüm sonra. Kayraya bağırdım o onunla oyun oynuyorum sanıp gözleriöin içine bakıp gülünce o kadar kötü oldum ki artık bağırmayı geçtim hafif sesimi bile yükseltmiyorum sabır diyorum anlamıyor kızsam bile anlamıyor diyorum. Rabbim bize sabır versin inşallah kuzum
Ah kuzum emin ol hepşmizde oluyor bu ben her gece rabbime bana sabır ver Allahım ki oğluma bağırmayı. Diye dua ediyorum gerçi geçen bana baya ders oldu çok üzüldüm sonra. Kayraya bağırdım o onunla oyun oynuyorum sanıp gözleriöin içine bakıp gülünce o kadar kötü oldum ki artık bağırmayı geçtim hafif sesimi bile yükseltmiyorum sabır diyorum anlamıyor kızsam bile anlamıyor diyorum. Rabbim bize sabır versin inşallah kuzum
Almışsa iyi az önce suratı beş karıştı lohusayken onunla zıtlaştım kendi bildiğimi okuyup bebeğime baktım onun etkisi galiba böyle bebeği bana ait görememesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Almışsa iyi az önce suratı beş karıştı lohusayken onunla zıtlaştım kendi bildiğimi okuyup bebeğime baktım onun etkisi galiba böyle bebeği bana ait görememesi
Evet canım
Evet canım
Evet canım
Kızlar naber ne yapıyorsunuz bebişler nasıl kaynanam bir türlü hazmedemedi bu bebeğin benim bebeğim olduğunu dokuz ay ben taşıdım benim şu an herşeyim bebeğime bağlı uykum yemem içmem duşum kalkmış durup dururken o benim çocuğum benim ciğerim senin değil babanın evinden mi getirdin düşünün durup dururken dedi zaten ara ara da iğneleyici bir şekilde kuzumun kuzusu diye seviyor ben de dedim benle babasının bebeği sizin bebeğiniz değil torununuz ben öyle deyince geri adım attı ben şaka yaptım dedi hiçte şaka yapmadı ben böyle bir şey görmedim oğlunun çocuğuna o benim bebeğim demesi bana afferdersiniz çok ahlaksizca geldi böyle yaparak ona olan saygımi hürmetimi de yitiriyor
Kendi çocukları yetmiyor torunlarına da yapisiyorlar valla anlamıyorum bizde kadınız bizde kaynana olcaz ilerde bu bencillik laf sokma niye Allah sabır versin canm
Kendi çocukları yetmiyor torunlarına da yapisiyorlar valla anlamıyorum bizde kadınız bizde kaynana olcaz ilerde bu bencillik laf sokma niye Allah sabır versin canm