Sorum var Böyle şeyler de mi var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Böyle şeyler de mi var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,462 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle şeyler de mi var
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaçak 🤩

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sağol canım aileme gidecem bi iki hafta burda kızımın herşeyine karışıyorlar gidip kafa dağıtmak istiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşim de aynı zihniyet al birini vur ötekine

Ne deyim kuzum o zaman Allah sabır versin sana

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım aileme gidecem bi iki hafta burda kızımın herşeyine karışıyorlar gidip kafa dağıtmak istiyorum

Ben kizim icin ölümü göze aldım çok çektim doğururken eşime diyorum kızıma kimse karışamaz anca boş boş havlarlar kadesi indirdim tek kelime edersen hiç acımam yakarım seni diyorum ona rağmen yine eşimi doldurmaya çalışıyorlar yok söyle yapın böyle yapın gibisinden konuşuyorlar duymamazliga geliyorum bildiğimi yapıyorum dün eşime dogursun anan babanla baksınlar bizede karismasinlar dedim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben kizim icin ölümü göze aldım çok çektim doğururken eşime diyorum kızıma kimse karışamaz anca boş boş havlarlar kadesi indirdim tek kelime edersen hiç acımam yakarım seni diyorum ona rağmen yine eşimi doldurmaya çalışıyorlar yok söyle yapın böyle yapın gibisinden konuşuyorlar duymamazliga geliyorum bildiğimi yapıyorum dün eşime dogursun anan babanla baksınlar bizede karismasinlar dedim
Çok iyi demişsin kız valla bazen hakediyorlar çok çocuk bakaları varsa kocaları yada karıları sağ iken kendileri yapsınlar

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Çok iyi demişsin kız valla bazen hakediyorlar çok çocuk bakaları varsa kocaları yada karıları sağ iken kendileri yapsınlar
Ben 39 derece ateşler içinde zar zor cocuguma bakarken bı kat yukarı çıkıp bakmiyor boş boş konuşuyor önceden susardim şimdi anında ağzının payını veriyorum😂😂

Kızlar naber ne yapıyorsunuz bebişler nasıl kaynanam bir türlü hazmedemedi bu bebeğin benim bebeğim olduğunu dokuz ay ben taşıdım benim şu an herşeyim bebeğime bağlı uykum yemem içmem duşum kalkmış durup dururken o benim çocuğum benim ciğerim senin değil babanın evinden mi getirdin düşünün durup dururken dedi zaten ara ara da iğneleyici bir şekilde kuzumun kuzusu diye seviyor ben de dedim benle babasının bebeği sizin bebeğiniz değil torununuz ben öyle deyince geri adım attı ben şaka yaptım dedi hiçte şaka yapmadı ben böyle bir şey görmedim oğlunun çocuğuna o benim bebeğim demesi bana afferdersiniz çok ahlaksizca geldi böyle yaparak ona olan saygımi hürmetimi de yitiriyor
Benimkinin aynısından bı tane daha😂😂😂
Banada aynı şeyi söylemişti evime geldiğinde hatta böyle çileyle büyutuyorsun sonra evlenip gidiyor anasına hayrı olmuyor diye güya laf sokmaya çalıştı.
Bende ne yapacak ömrünün sonuna kadar sümsük gibi dizimin dibinde mi oturacak dedim. Bak senin kaynananda senin gibi düşünseydi babam seninle evlenmeseydi seninde çocukların olmazdı yanlız başına kalırsın demiştim.

Ama seni örnek alıyorum sen bize ne yapıyorsan bende aynısını yapacağım gelinlerime sen merak etme diye topu ⚽ 90a taktım hicbirsey diyemedi 😂😂😂💪🏻

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar naber ne yapıyorsunuz bebişler nasıl kaynanam bir türlü hazmedemedi bu bebeğin benim bebeğim olduğunu dokuz ay ben taşıdım benim şu an herşeyim bebeğime bağlı uykum yemem içmem duşum kalkmış durup dururken o benim çocuğum benim ciğerim senin değil babanın evinden mi getirdin düşünün durup dururken dedi zaten ara ara da iğneleyici bir şekilde kuzumun kuzusu diye seviyor ben de dedim benle babasının bebeği sizin bebeğiniz değil torununuz ben öyle deyince geri adım attı ben şaka yaptım dedi hiçte şaka yapmadı ben böyle bir şey görmedim oğlunun çocuğuna o benim bebeğim demesi bana afferdersiniz çok ahlaksizca geldi böyle yaparak ona olan saygımi hürmetimi de yitiriyor
Sürekli laf de cnm sinirlndigini belirt öyle değişikler var,bı yüz bulsa yandın..sürekli yannda ne zorluklarla doğurdum,evladm gibi konuş hep belirt,onada bahsederken torunun adıyla bahset

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Sürekli laf de cnm sinirlndigini belirt öyle değişikler var,bı yüz bulsa yandın..sürekli yannda ne zorluklarla doğurdum,evladm gibi konuş hep belirt,onada bahsederken torunun adıyla bahset
Bi yandan onun gibi olmak istemiyorum meseleyi uzatmamak en iyisi hep kızımdan bahsederken bebeğimiz diyor hoşuma gitmiyor eltime de daha önce babanın evinden getirmedin demiş

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bi yandan onun gibi olmak istemiyorum meseleyi uzatmamak en iyisi hep kızımdan bahsederken bebeğimiz diyor hoşuma gitmiyor eltime de daha önce babanın evinden getirmedin demiş
Sahiplnip sözünümu geçirtmek istiyor ne...benim kaynvalidemde güya şaka yapıyor kızıma gel meme derdi bnde kızımda aynısını yapıyor eşim nerden öğrendi diye kızdı dedim bıraktı sonra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben 39 derece ateşler içinde zar zor cocuguma bakarken bı kat yukarı çıkıp bakmiyor boş boş konuşuyor önceden susardim şimdi anında ağzının payını veriyorum😂😂
En iyisini yapıyorsun diyorum ya kuzum hak edene hakettiği gibi davranacaksın diğer türlü kendilerini bir şey sanıyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar