Sorum var Böyle şeyler de mi var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Böyle şeyler de mi var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,462 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle şeyler de mi var
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaçak 🤩

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar naber ne yapıyorsunuz bebişler nasıl kaynanam bir türlü hazmedemedi bu bebeğin benim bebeğim olduğunu dokuz ay ben taşıdım benim şu an herşeyim bebeğime bağlı uykum yemem içmem duşum kalkmış durup dururken o benim çocuğum benim ciğerim senin değil babanın evinden mi getirdin düşünün durup dururken dedi zaten ara ara da iğneleyici bir şekilde kuzumun kuzusu diye seviyor ben de dedim benle babasının bebeği sizin bebeğiniz değil torununuz ben öyle deyince geri adım attı ben şaka yaptım dedi hiçte şaka yapmadı ben böyle bir şey görmedim oğlunun çocuğuna o benim bebeğim demesi bana afferdersiniz çok ahlaksizca geldi böyle yaparak ona olan saygımi hürmetimi de yitiriyor
Bu çook eskilere dayanıyor aslında soyadı yokken de bilmem kimin oğlu kızı derlermiş, soyadı gelince de hep erkeklerin kütüğü soyadı veriliyor çocuklara öyle olunca da gaza geliyorlar bizim soyumuzun devamı diye kadınları sadece aracı görüyorlar

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bacim kaynanan doğulu mu? Genelde o taraflarda bu anlayış var? Hatta kizlarina bosan ama cocugunu getirme, burdan giderken cocukla mi gittin diyen babalar da duydum. Tamamen gitmemezlik edemezsin sonucta annesi ama sınır koyabilirsin, eşin olmadan gitmezsin, esinin yaninda birsey derlerse esine karsi sorun cikarabilirsin boylece esin de dur diyebilir annesine karsi. Eşin olmadan ve ozel gunler disinma gitmezdim ben olsam, hem oglumu bana karşı dolduruyor da diyemez .
Ama tabii ki soyledigi cumleyi desteklemiyorum aksine cok sacma bir dusunce tarzı ama maalesef bazi bolgelerde (bazi kafa yapilarinda tabii) bu mevcut
Bende doğuluyum lütfen sözlerinize dikkat edin , burda öyle bişey yok, bir boğazı doyurmaya ve oğlunun çocuğu olmadan benim soyum dan değil diyen ve sevgisini paylaşmaktan kızlarına saygı göstermek ten üşenen beş kuruşluk insanlar bunu der bu ister batılı ister doğulu olsun hiç fark etmiyor bu zihniyetler her tarafta var , ben burda öyle bişey görmedim gördüysem de eşinin ailesi vermemiştir çocuğu o kadar, lütfen biz Kürt olduğumuz için bu zihniyetle yaklaşmayın bize çok üzüldüm okurken gerçekten............

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Bende doğuluyum lütfen sözlerinize dikkat edin , burda öyle bişey yok, bir boğazı doyurmaya ve oğlunun çocuğu olmadan benim soyum dan değil diyen ve sevgisini paylaşmaktan kızlarına saygı göstermek ten üşenen beş kuruşluk insanlar bunu der bu ister batılı ister doğulu olsun hiç fark etmiyor bu zihniyetler her tarafta var , ben burda öyle bişey görmedim gördüysem de eşinin ailesi vermemiştir çocuğu o kadar, lütfen biz Kürt olduğumuz için bu zihniyetle yaklaşmayın bize çok üzüldüm okurken gerçekten............
Doguda sadece Kürtler mi var? Benim annem de esim de doğulu 😉 ne yazdigima dikkat edin. Sadece doguda var demedim, genelde doğuda var dedim. Hepsi demedim bazi kafa yapilarinda var dedim 😉

Bu çook eskilere dayanıyor aslında soyadı yokken de bilmem kimin oğlu kızı derlermiş, soyadı gelince de hep erkeklerin kütüğü soyadı veriliyor çocuklara öyle olunca da gaza geliyorlar bizim soyumuzun devamı diye kadınları sadece aracı görüyorlar
Yeni kanun çıktı görürler soyadını 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatlım orası öyle de bunun tansiyonu fırlıyor ölse üstüme kalır diye konuşmak istemiyorum pek herşeyi sıkıntı ediyor kendine
Onun tansiyonu hastalıktan değil ors.... Fırlıyordur emin ol eğer tansiyon can sikintisina bağlı olsa kaynanayla yüz yüze gelen gelinlerin💯90ı kalp krizi geçirir 😂😂😂

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Yeni kanun çıktı görürler soyadını 😂😂😂

Onun tansiyonu hastalıktan değil ors.... Fırlıyordur emin ol eğer tansiyon can sikintisina bağlı olsa kaynanayla yüz yüze gelen gelinlerin💯90ı kalp krizi geçirir 😂😂😂
Ay yeni kanunda da bizim soyadımız değişmiyor çocuğun kütük soyad gene onlara gidiyor yaa 😅

Ay yeni kanunda da bizim soyadımız değişmiyor çocuğun kütük soyad gene onlara gidiyor yaa 😅
Eşin senin soyadını alabiliyor ama 😂

Ayrıca çocuğa kendi soyadını verebiliyorsun istersen

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Doguda sadece Kürtler mi var? Benim annem de esim de doğulu 😉 ne yazdigima dikkat edin. Sadece doguda var demedim, genelde doğuda var dedim. Hepsi demedim bazi kafa yapilarinda var dedim 😉
Konuya direk kaynanan doğulumu kuzum diye girdiniz,sdece doğuda böyle şeyler olmuyor canım, mesela boşanmaların çoğu da batı tarafında oluyor, biz çıkıp ta boşananlara siz batılı mısınız demiyoruz, dil konusuna gelince doğu deyince türk Kürt ne fark eder canım bu dünyanın her yanında var size sadece doğuyu belirtip böyle düşünmenize üzüldüm dedim , mesela siz doğu diyince herkes Kürt diyor ben doğuda Türkler de var diyeni hiç görmedim mesela🤷o yüzden öyle dememişseniz bile ben öyle anladım ki çoğunlukta öyle düşünmüştür eminim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar