Ay tabikii kuzum benim kiyamamm geçmiş olsun ya acil.sifalar paşaya inşallahKizlar oğlumu bugün hastaneye getirdim bronşitden hastane de yatıyoruz ya pazertesi gününü kadar insaALLAH iyileşir dua beklerim
Geçmiş olsub kuzum rabbim miniğe şafi ismi ile şifa versin inşallahKizlar oğlumu bugün hastaneye getirdim bronşitden hastane de yatıyoruz ya pazertesi gününü kadar insaALLAH iyileşir dua beklerim
Hastanedeyim sürekli hava veriyorlar ama burnunu açmıyorum hemşireye sorsam açar miGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bende kızım bronşite çevirmesin diye her tıkandığında evde buhar veriyorum yada sürekli burnunu fizyolojikle temizliyorum sende öyle yap canım burnu açık olsun ciğerlerine inmesin
Ayşem ya insaAllah geçer sürekli hava veriyorlar amin ALLAH razi olsunGeçmiş olsub kuzum rabbim miniğe şafi ismi ile şifa versin inşallah
Amin canim sürekli hava veriyorlar geçermi birnosituÇok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin inşallah
Amim ALLAH razi olsun canim yan ben anlamiyorum şimdiki çocukların çektiğiAy tabikii kuzum benim kiyamamm geçmiş olsun ya acil.sifalar paşaya inşallah
Kizlar oğlumu bugün hastaneye getirdim bronşitden hastane de yatıyoruz ya pazertesi gününü kadar insaALLAH iyileşir dua beklerim k
Hastanedeyim sürekli hava veriyorlar ama burnunu açmıyorum hemşireye sorsam açar mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayşem ya insaAllah geçer sürekli hava veriyorlar amin ALLAH razi olsun
Amin canim sürekli hava veriyorlar geçermi birnositu
Amim ALLAH razi olsun canim yan ben anlamiyorum şimdiki çocukların çektiği
Amin canim yaAh ah sen mi bn mi ? Bizimki erken doğdu o sorun doğdu vitamin eksikliği su bu ilaç kullnyrz kalçaya gttik o sorunlu dedi Ay Allah yavrularımızın da bizimde yardımcımız olsun kuzum
Canim bende cok burnunu açıyordum gun de 4 5 defa ama fayda etmedi bronşite çevirdiO hava ciğerlerindeki balgam vs artık ne varsa yumuşatıyor işte canım ben evde hep kızımı kaynar suyla yıkıyorum zaten hemen burnu akıyor serum fizyolojikle günde iki üç kere temizliyorum rahatlıyor kuzum Allah'a şükür bronşite çevirmeden iki günde atlattım bide bronşit oldumu hemen tekrar eder en ufak şeyde canım dikkat et
Canim kuru öksürüğü vardi doktara getirdik bronşit olmuş malesefCojk geçmiş olsun canım benim yaa ne sikayeti vardı
Mesela nelere dikkat etmem lazim tekrar etmemesi içinO hava ciğerlerindeki balgam vs artık ne varsa yumuşatıyor işte canım ben evde hep kızımı kaynar suyla yıkıyorum zaten hemen burnu akıyor serum fizyolojikle günde iki üç kere temizliyorum rahatlıyor kuzum Allah'a şükür bronşite çevirmeden iki günde atlattım bide bronşit oldumu hemen tekrar eder en ufak şeyde canım dikkat et