Cokkk geçmiş olsun canim yaa Rabbim şifa versin suan nasilKizlar oğlumu bugün hastaneye getirdim bronşitden hastane de yatıyoruz ya pazertesi gününü kadar insaALLAH iyileşir dua beklerim
Cokkk geçmiş olsun canim yaa Rabbim şifa versin suan nasilKizlar oğlumu bugün hastaneye getirdim bronşitden hastane de yatıyoruz ya pazertesi gününü kadar insaALLAH iyileşir dua beklerim
Sağol canim ALLAH razi olsun aminCokkk geçmiş olsun canim yaa Rabbim şifa versin suan nasil
Sağol hülyam amin insaALLAHÇok geçmiş olsun kuzum Allah'ım şifa versin paşaya
Sağol canim ALLAH razi olsun amin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol hülyam amin insaALLAH
Geçer canım geçer hava birebir zaten bizde kayra hasta oluhca evde uyguluyprdukHastanedeyim sürekli hava veriyorlar ama burnunu açmıyorum hemşireye sorsam açar mi
Ayşem ya insaAllah geçer sürekli hava veriyorlar amin ALLAH razi olsun
Amin canim sürekli hava veriyorlar geçermi birnositu
Amim ALLAH razi olsun canim yan ben anlamiyorum şimdiki çocukların çektiği
Şu an nasıl canım Hastanede misinizSağol canim ALLAH razi olsun amin
Sağol hülyam amin insaALLAH
Evet canim pazartesi ye kadar hastanedeyim öksürüğü biraz kesilmiş iyi gibi birazŞu an nasıl canım Hastanede misiniz
inşa ALLAH canimmGeçer canım geçer hava birebir zaten bizde kayra hasta oluhca evde uyguluyprduk
Allah şifa versin canım benim inşallah iyi olacak paşa canım baktın burnu tıkalı her defasında hemşireye de onlar açıyorKizlar oğlumu bugün hastaneye getirdim bronşitden hastane de yatıyoruz ya pazertesi gününü kadar insaALLAH iyileşir dua beklerim
Amin canim ALLAH razi olsun şuan tıkalı biraz uyandığı zaman soyliyim açsınlarAllah şifa versin canım benim inşallah iyi olacak paşa canım baktın burnu tıkalı her defasında hemşireye de onlar açıyor
Oyyyy cok ama cok geçmiş olsun kuzum rabbim sifa versim insallahEvet canim pazartesi ye kadar hastanedeyim öksürüğü biraz kesilmiş iyi gibi biraz
inşa ALLAH canimm