Amin canim benimKıyamam kuzum ya rabbim şifalar versin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç sorma canimYok ya isleri ne acaba onlarin gercekten hic birsey demiyorum acayipler
Son düzenleme:
Amin canim benimKıyamam kuzum ya rabbim şifalar versin inşallah
Hiç sorma canimYok ya isleri ne acaba onlarin gercekten hic birsey demiyorum acayipler
Suan.nasil canimAmin canim benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç sorma canim
Canim keyfi falan yerinde hırıltısı var hemşireye söyledim yattığınız zaman yoktu hırıltı dediki ordaki gözenekler gevşiyor oyuzden havadan sonra sırtına vur yavaş yavaşSuan.nasil canim
Balgam varsa kuzum bogazdan gelir o cigerden degildeCanim keyfi falan yerinde hırıltısı var hemşireye söyledim yattığınız zaman yoktu hırıltı dediki ordaki gözenekler gevşiyor oyuzden havadan sonra sırtına vur yavaş yavaş
Valla anlamıyorum ama sanki göğüsten geliyor nefes alir veririken oluyorBalgam varsa kuzum bogazdan gelir o cigerden degilde
Gecer kuzum insallah doktora sordun muValla anlamıyorum ama sanki göğüsten geliyor nefes alir veririken oluyor
Canim burda cumartesi pazar günleri doktor gelmiyor ebeler tek varGecer kuzum insallah doktora sordun mu
Anladim kuzum suan nasil olduCanim burda cumartesi pazar günleri doktor gelmiyor ebeler tek var
Benden daha iyi ama öksürüğü var hafif bakalim yarin çıkaracak miAnladim kuzum suan nasil oldu