Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adamı geceleri alıp kapının taa ötesine koyasım varrrrrr
Bu adamı ben hakkat bi gün dısarı atacam ya geceleri zaten uyutmuyo kızım daha bi de bunun horlaması yok mu düşman basına bike vermesin allah. Resmen evde bi aslan mı var ne var ben bilmiyorum. Kız kardeşim alt kattan duyuyormus abla eniştem nasıl horluyo öle geceleri yatamıyom dio kızcagız dedim sen gelde bi de bize sor col comlak zorla dalıyoz uykuya artık uykusuzluktan sermesefil olduktan sonra onu duymuyoruz. Kac defa kavga ettim git dr a rahatsız oluyoruz ıyutmuyısum die az kaldı kapı dısarı etcem.
Bu adamı ben hakkat bi gün dısarı atacam ya geceleri zaten uyutmuyo kızım daha bi de bunun horlaması yok mu düşman basına bike vermesin allah. Resmen evde bi aslan mı var ne var ben bilmiyorum. Kız kardeşim alt kattan duyuyormus abla eniştem nasıl horluyo öle geceleri yatamıyom dio kızcagız dedim sen gelde bi de bize sor col comlak zorla dalıyoz uykuya artık uykusuzluktan sermesefil olduktan sonra onu duymuyoruz. Kac defa kavga ettim git dr a rahatsız oluyoruz ıyutmuyısum die az kaldı kapı dısarı etcem.
Ya bide hava soguk die sobalı odada yatıyoruz hep birlikte. Gecen kar yagmıstı dedim sen bize acımıyorsun bende san acımam git yatak odasında uyu dio cok soguk elektrikli battaniyeyi calıstır uyu valla seni hiç çekemem dedim cıldırttı beni. Dr a da gidecem diip beni oyalıyor yaa sanki ben salagım..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya bende dürtüyorum ama adam banamısın demiyor uyanmıyo hiç istifini bile bozmuyo kız bi görsen. Cok agır uykusu top atılsa uyanmaz. Oplumuzla yatıyo babası allahtan cocugunda uykusu agırda sesini duymuyor kızkar kendinin yüzünden gec uyur oldular helee diş xıkaran hiç uyumuyo diyebilirim cıldırmak üzereyim yaa
Benim herifte oyle koronadan sonra grip oldu ondan beridir kaldi deli ediyo beni burnu biterse agziyla onu dürtecem diye uyuyamiyorum biktim artik tartissan ne seslenirim horlama diye ben horlamam der bide sanki yalan soyluyoruz sinir hastasi oldum neyse ki biraz volumu düstü uykuya cabuk daliyorum
Beninkide öyle onceden yan dönünce susardi şimdi mümkün değil ne tarafa yatsa kukruyor gece sabaha kadar tekmeliyorum biraz susuyo sonra tekrar başlıyor
Cnm öbür odaya yollayınca da oğlan gece baba die aglıyo kızları uyandırıyo yanıma gelmek istiyo ben zaten ötekiyle yatıyorum o da babasıyla a yatıyo. Öteki oda soguk yollayamam da oğlanı oraya adam gitsin gitsinde off kalması bi dert gitmesi bi dert deli etti beni ya
Benim herifte oyle koronadan sonra grip oldu ondan beridir kaldi deli ediyo beni burnu biterse agziyla onu dürtecem diye uyuyamiyorum biktim artik tartissan ne seslenirim horlama diye ben horlamam der bide sanki yalan soyluyoruz sinir hastasi oldum neyse ki biraz volumu düstü uykuya cabuk daliyorum
Beninkide öyle onceden yan dönünce susardi şimdi mümkün değil ne tarafa yatsa kukruyor gece sabaha kadar tekmeliyorum biraz susuyo sonra tekrar başlıyor
Kız yanyana yatmıyoz ki dürtamiom da yazları yatagımızda yatınca ii dürtüyom kendini ama kısın salondayız ayrı yatıyoz cocuklarla uyuyoz o yüzden dürtamiom malesef
Valla az kaldı burnu mu geldi çükü mü geldi sıkıp kopartcsm beni deli ediyo kız hiç uyutmuyo hatta cocuklarıda uyandıtıyo iyice tartısmaya basladık. Bi de r beni oyalıyo tmm gitcem dr a diip de yalancı
Bnm oda değiştirme gibi bi lüksüm de yok canım soba oldugu için salonda cocuklarlayatmak zorundayım 3 ü de bnmle yatmak istiyo öteki odada hasta olurlar die mecbur burda yatıyorum