Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,578 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Böyle diyoruz ama bebişleri kucağımıza aldıktan sonra o 10 sene kısaldıkça kısalır gibime geliyor 😂
Tırsıyorum o hisse kapilmam inşallah 😅😅😂😂 ama bir kızım olsun isterim ama bilemiyorum şuan tek çocuk yeter sanki mi 🙄🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biz belamızı kendi dilimizle çağırıyoruz 🤦🏻‍♀️😂😂
Kesinlikle biz duygu ve düşüncelerimizi susturmalıyız 🤣🤣 onlar bizi yanlış yere götürüyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tırsıyorum o hisse kapilmam inşallah 😅😅😂😂 ama bir kızım olsun isterim ama bilemiyorum şuan tek çocuk yeter sanki mi 🙄🙄

Kesinlikle biz duygu ve düşüncelerimizi susturmalıyız 🤣🤣 onlar bizi yanlış yere götürüyor
Evet 3 deyince tıp yapıyoruz 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kazara filan gebe kalırsak 😂😂 adamların iyice dalga konsuu oluruz haa
Eşim diyor ki 5-6 falan iyi olur bende yuh 10 olsun birde sen futbol takımı kurarız diyorum 😅😂😅 cidden çocuk yapamam daha suanki düşüncem bu 🤣🤣😂

Evet 3 deyince tıp yapıyoruz 😂😂
🤫🤫

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Aman şimdilik yeter bence. Dilimi tutup oturduğum yerde oturacam ben. Ben bişey konuştukça Allah başıma veriyor 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doğurduktan 6-7 ay sonra buraya tekrar yazıyormuşuz gülmekten ikinciyi düşürürüm heralde 😂😂😂
Ay Allah göstermesin kuzum 6 7 ay çok erken ben şuana kadar kiminle dalga geçsem başına geliyir 😂😂 en son yengemle dalga geçtim 1. Çocuk 1 yaşına girmeden 2. Ye hamile kaldım diye kenddim de böyle olmam umarım 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar