Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,574 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hemde kalas 😂😂 yontulmamis 🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zorla morla geri sokalim zaten onların yetiştirdiği ürün bu onların suçu biz çekiyoruz cefasini 😅😅😅😂😂
Aynen ya almış bulunduk işte bir kere Allah belamızı bunlarla verdi resmen 😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzuum sancı giriyor Kayra'yı doğurayik sağ salim hamile filan kalmayacak😂😂
Çocuk içerde diyor ki kadın kadın derdin ne ne olmuş sana 🤣🤣🤣 içerde yolcu var heeey sakin biraz dur 😂😂😂

Bizim oğlan aynı babası olacak net 😒
Niye kız belki sana benzer bence sana benzesin böyle güler yüzlü merhametli olsun 😍😍🙏🙏

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çocuk içerde diyor ki kadın kadın derdin ne ne olmuş sana 🤣🤣🤣 içerde yolcu var heeey sakin biraz dur 😂😂😂

Niye kız belki sana benzer bence sana benzesin böyle güler yüzlü merhametli olsun 😍😍🙏🙏
😂😂 Kadın kadın haaa annesine çok ayıp popsouna terlikle vururum valla 😂😂 o yolcu ta çıksın ya otursun delirtti beni babası gibi 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şahsen benim gözümü Yuşa Han korkuttu bi 5-10 sene bende daha yapamam sağolsun babasına çekmiş biraz benimki. Beni bezdirmekten başka bişey yapmadı 😂
Ben Kayra'ya ilk gebe ikken 2 yıl sonra 2. Dedim biraz zmana geçti 6 yıl sonra dedim şuan sorsan bundan bı 10 yıl net 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 Kadın kadın haaa annesine çok ayıp popsouna terlikle vururum valla 😂😂 o yolcu ta çıksın ya otursun delirtti beni babası gibi 😂😂
Babasına çekmiş işte 😂😂 babası kılıklı Kayra yaa yerim onun minik totosunu kız 😍😍🧿🧿🧿 küçücük minnak kedi 😻😻😻

Ben Kayra'ya ilk gebe ikken 2 yıl sonra 2. Dedim biraz zmana geçti 6 yıl sonra dedim şuan sorsan bundan bı 10 yıl net 😂😂
Yaşamadan yapılan planlar diyosun hepsi yerle bir 😂😂🤣🤣 ben daha düşünmüyorum valla yaa tırsıyorum şimdiden bide bu adama daha çocuk doğurmam ben 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.