Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,569 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar eşim şimdi mesajlar yağdırmaya başladı 😅 Karım yarın gider sana kıyafet bakarız biseyler alırız sana ben senin için herşeyi yaparım falanlar filanlar.. Sana hayalindeki gibi ev alacağım çok mutlu olacağız gibi gibi ama bende soğuk cevaplar verdim kısa kısa inşallah bakalım nasip falan 😂😂 bide ya yaza ya önümüzdeki kış sana ehliyet alacağım arabayı sana birakcam falan şimdi hemen gönül almaya barışmaya çalışıyor bakalım belki affederim belki süründürürüm bakalım 😂😂 ama cidden sabah çok üzdü beni baya üzüldüm nefes alamadım sanki göğsüme biri oturmuş gibi oldum burası olmasa sizler olmasaniz cidden oturup uzun süre ağlardım yani baya üzdü kırdı beni yazdıklarıyla 😟 ve en çokta hani dedi ya bana millet kocasına nasıl bakıyor ilgileniyor dedi bende o zaman öyle birini bulsaydin ben bu kadar ilgili biriyim dedim o da nasipte sen varmışsın insan nasibini buluyor dedi o çok zoruma gitti ondan kolay affetmek gelmiyor içimden 🤫🤫
Affedersin ama lafını da şöyle boyle böyle diye bilsin kırıldığını. Gelince al karşına konuş konuşmadan bırakma sakın.lafa bak nasibinde sen varmissin bir de sanki kızı silah zoruyla verdik beyfendiyi 🤦🏻‍♀️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum bir anlık gaflete düşmüştür sonra hatasının farkına varmıştır. Çevresinde laf söz eden olduysa onlarada uymuş olabilir fazla takma sen eşlerimizin çevresindekiler sağolsun bize uğraş çıkarıyorlar 😁
Bazen geliyor işte sanırım köye gitmişti orada çalışmış ve annesine babasına laf diyememistir kesin sonra işyerine gitmiş aşırı titiz ya millet de oruçlu herkes bir yana seriliyor sinir oluyorum diyor onlara da laf dememiştir en kolay lokma ben şamar oğlanı gibi içindeki tüm siniri bana boşalttı sonra aklı başına geldi ama birsey yapsam yani kavgayı tetikleyecek bişey yapsam gam yemeyecem hicbisy yapmadım biranda tüm kabaklar benim başıma patladı 😟🙄 ama şimdi yana yakıla durumu düzeltme derdine düştü 😅😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bazen geliyor işte sanırım köye gitmişti orada çalışmış ve annesine babasına laf diyememistir kesin sonra işyerine gitmiş aşırı titiz ya millet de oruçlu herkes bir yana seriliyor sinir oluyorum diyor onlara da laf dememiştir en kolay lokma ben şamar oğlanı gibi içindeki tüm siniri bana boşalttı sonra aklı başına geldi ama birsey yapsam yani kavgayı tetikleyecek bişey yapsam gam yemeyecem hicbisy yapmadım biranda tüm kabaklar benim başıma patladı 😟🙄 ama şimdi yana yakıla durumu düzeltme derdine düştü 😅😅
Kız o neyki benimki niye baktın diye kavga ediyordu benimle 😂😂 yada uyuduğu zaman niye üzerimi örttün, örtmesem niye örtmedin diye kavga ediyordu. Onların bahanesi bitmez. Güçlerinin yettiklerine geliyorlar 😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Affedersin ama lafını da şöyle boyle böyle diye bilsin kırıldığını. Gelince al karşına konuş konuşmadan bırakma sakın.lafa bak nasibinde sen varmissin bir de sanki kızı silah zoruyla verdik beyfendiyi 🤦🏻‍♀️
En çok zaten o sözü zoruma gitti nasipte ne varsa onu buluyor insan dedi bana ya sanki severek evlenmedik sanki ben onunla zorla evlendim sanki görücü usulü evlendik 🤦🤦 Ama bu lafı daha çok yiyecek sürekli yüzüne vurcam daha asla unutmam baya kırıldım çünkü. Yarın gelsin ciddi ciddi oturup konuşacağım çünkü sürekli başkalarına kızıp bana patlıyor ve ağır konuşuyor sonra dediklerini de unutuyor biranda normale dönüyor çift karakterli mi ne anlamadım 🙄🙄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ah ah alacan eline terliği kafasina kafasına vuracan 😂😂 Tom ve Jerry de Tom'un kafasina aniden vurunca yere çakilirdi bunlarada o mustehak 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kız o neyki benimki niye baktın diye kavga ediyordu benimle 😂😂 yada uyuduğu zaman niye üzerimi örttün, örtmesem niye örtmedin diye kavga ediyordu. Onların bahanesi bitmez. Güçlerinin yettiklerine geliyorlar 😂
Töbe ya Rabbim o nasıl bişey ya bahaneye bak üstümü niye örttün 😅😅 bu erkeklerin normali var mı acaba merak ediyorum 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.