Affedersin ama lafını da şöyle boyle böyle diye bilsin kırıldığını. Gelince al karşına konuş konuşmadan bırakma sakın.lafa bak nasibinde sen varmissin bir de sanki kızı silah zoruyla verdik beyfendiyiKızlar eşim şimdi mesajlar yağdırmaya başladı Karım yarın gider sana kıyafet bakarız biseyler alırız sana ben senin için herşeyi yaparım falanlar filanlar.. Sana hayalindeki gibi ev alacağım çok mutlu olacağız gibi gibi ama bende soğuk cevaplar verdim kısa kısa inşallah bakalım nasip falan bide ya yaza ya önümüzdeki kış sana ehliyet alacağım arabayı sana birakcam falan şimdi hemen gönül almaya barışmaya çalışıyor bakalım belki affederim belki süründürürüm bakalım ama cidden sabah çok üzdü beni baya üzüldüm nefes alamadım sanki göğsüme biri oturmuş gibi oldum burası olmasa sizler olmasaniz cidden oturup uzun süre ağlardım yani baya üzdü kırdı beni yazdıklarıyla ve en çokta hani dedi ya bana millet kocasına nasıl bakıyor ilgileniyor dedi bende o zaman öyle birini bulsaydin ben bu kadar ilgili biriyim dedim o da nasipte sen varmışsın insan nasibini buluyor dedi o çok zoruma gitti ondan kolay affetmek gelmiyor içimden