Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,564 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Onlar kardeş bağı ile bağlı ne yapsak kopmazlar 😂😂 bizimkilerde bekarken tatile giderlermiş aynı odada hatta bazen aynı yatakta uyurlarmıs baya can ciğer kanka 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynı hep aynı sonra bide niye ağlıyorsun ya ne gerek var hemen diyor hele şu ara dokunulsa ağlıyorum ki ağlamayı hiç sevmem ama yerli yersiz saçma sapan ağlıyorum adam yoktan yere saydı saydı sonra naber napiyosun diyor 😂😂😅

Bende bide ağlarken aglamicam diye inat etmeye çalışırken sinir krizi mi geliyor ne gözlerimde yaş hem hickiriyorum hem kahkahayla gülüyorum ama artık bayılacak düzeyde bir kahkaha ile gülüyorum durduramıyorum sanırım sinir boşalması yaşıyorum o an 😂😂😅😅 delirttiler bizi
😂😂😂😂😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Eşim iki gündür köydeydi dün akşam geldi herşey gayet normal neyse uzandım ki zaten temizlik yapmıştım yorgundum uyuyakaldim. Gece yine kalktım sahurunu hazırladım yedi yattı bende yattım. Sabah işe gitmiş basit birşey yazdım yumurtanı niye yemedin sanırım öyle basit bir soru cevap olarak yazmış ki ben senin karın ağrını biliyorum onu da çözecem(?) ne bu şimdi di mi bende yazdım ki neymiş karın ağrım başladı yazdı yazdı dünya kadar laf saydırdı ki ben ne oldu anlamadım bile. Gereksiz yere bana sardı moralimi yerle bir etti. İkidir zaten benim için çikolata alıyor sonra bana ufak biseyden takıp oturup yiyor bende sanıyorum ki onu kendisi yedi banada almıştır fakat yok sen beni kızdırdn ondan sana yok diyordu bu ara saçma sapan bir şekilde bana sardı anlamıyorum şimdi de aramış sanki tüm bunları yapan o değilmiş gibi normal hal hatır soruyor cidden sinirden nefes alamıyorum başkalarına kızıp bana saldırıyor düpedüz 😠 insan karısının hamile olduğunun ve bu kadar üzülmemesi gerektiğini anlamaz mı adam bana düşman gibi davranıyor sonra bişey olmamış gibi normal konuşuyor delircem normal mi bu ben miyim gereksiz takan 🙄 gerçekten düşünüyorum bu şekilde ne kadar daha dayanabilir insan yani ömür geçer mi böyle gel git tavırlarla sonra diyor ki benimle ilgilenmiyorsun eve geldim yatıp uyuyorsun 😟 hamileyim ve cidden uyku sorunu yaşıyorum geceleri mide yanması vücut ağrısı uyuyamıyorum sürekli uyanıp uyuyorum şuan benim uyumam normal değil mi? Cidden yoruldum artık
Kuzum Allah yardımcın olsun rabbim eşini ıslah etsin

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Altta kalmam diyosun helal olsun 😅😅😂😂.

Amin canım Allah razı olsun inşallah 🙏🥰
😂😂 Haklı isem susmam kuzum oda iyi biliyor savunma yapamayınca Trip attı işte kendince üste cikmaya çalışıyor 😂😂 ama yemezler

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İnşallah sağlıkla Kayra'ya kavuşacak ve onu yiyecek bizim yerimize de 🥰🥰😍😍🧿🧿🧿
İnşallah canım 🙏♥️ yerim kayrayi ya doğunca mis gibi kokacak pamuk elleri ayy tam ısırmalık 😘🤪 hepimiz Kayra yi dört gözle bekliyoruz , melek gibi bir annesi var onu ne kadar çok sevdiğinin farkında ve o yüzden gelmek için acele ediyor biraz, inşallah tam vaktinde sağlıkla kucağına alır ♥️😘🙏
İnşallah kuzum neden böyle yapıyor Kayra anlamıyorum sadece sağda yapıyor ve sağ tarafını komple yırttı 😂😂 artık karnıma açıdan dokunamiyorum bile 🤦🏻‍♀️
Kuzum yeri daralmaya başladı, kendini kasıyor o yüzden ağrın olabilir , biraz aceleci davranıyor seninki annesi 😄🥳 kıyamam ya ağrın olur Kuzum , inşallah ağrıların yakında diner sende rahat edersin 😘♥️
Yerim teyzesi hatta doğsun foto bile atarım burdan 😂😂 ayağını isirriken😂😂
Foto bekleriz bak Kayra yi herkes merak ediyor eminim🤭🤗
Oruçlu iken hastalık daha yorar insanı bide sadece sen hasta olsan yine basedersin de bebiş hasta eşin hasta çok daha zor Allah acil şifalar versin üçünüzede 🙏🙏🙏
Aynn canım biraz zor geçiyor bide tansiyonum düştükçe düşüyor, ne yapacam bilmiyorum ilaç aldım şimdi biraz toparlanırım umarım 🤦 amin inşallah canım çok sağol 🙏

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım 🙏♥️ yerim kayrayi ya doğunca mis gibi kokacak pamuk elleri ayy tam ısırmalık 😘🤪 hepimiz Kayra yi dört gözle bekliyoruz , melek gibi bir annesi var onu ne kadar çok sevdiğinin farkında ve o yüzden gelmek için acele ediyor biraz, inşallah tam vaktinde sağlıkla kucağına alır ♥️😘🙏

Kuzum yeri daralmaya başladı, kendini kasıyor o yüzden ağrın olabilir , biraz aceleci davranıyor seninki annesi 😄🥳 kıyamam ya ağrın olur Kuzum , inşallah ağrıların yakında diner sende rahat edersin 😘♥️

Aynn canım biraz zor geçiyor bide tansiyonum düştükçe düşüyor, ne yapacam bilmiyorum ilaç aldım şimdi biraz toparlanırım umarım 🤦 amin inşallah canım çok sağol 🙏
Yaa yerim sizi böyle konuşurken o kadar mutlu oluyorum içim içime sığmıyor resmen 🤭🤭iyi ki varsınız❤️ foto atmam mi teyzesi toparlanır toparlanmaz atacam minigi size fazla bekletmicem sizi 🤭🤭Kayra bey hayurlsii ile gelsin de 🤲🏻😍

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Yaa yerim sizi böyle konuşurken o kadar mutlu oluyorum içim içime sığmıyor resmen 🤭🤭iyi ki varsınız❤️ foto atmam mi teyzesi toparlanır toparlanmaz atacam minigi size fazla bekletmicem sizi 🤭🤭Kayra bey hayurlsii ile gelsin de 🤲🏻😍
Sende iyiki varsın kuzum ♥️🤗 emin ol burda bir çok kişiye moral oluyorsun 😉 tamm o zmn bekliyor olucaz 🌷💝 inşallah annesi hayırlısıyla gelsin de gerisi mühim değil 🙏♥️ sende doğum yaptıktan sonra buradan ayrılmazsin umarım 🤷 (gerçi bende ayrılmış tim ama geri geldim )

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

Kızlar eşim şimdi mesajlar yağdırmaya başladı 😅 Karım yarın gider sana kıyafet bakarız biseyler alırız sana ben senin için herşeyi yaparım falanlar filanlar.. Sana hayalindeki gibi ev alacağım çok mutlu olacağız gibi gibi ama bende soğuk cevaplar verdim kısa kısa inşallah bakalım nasip falan 😂😂 bide ya yaza ya önümüzdeki kış sana ehliyet alacağım arabayı sana birakcam falan şimdi hemen gönül almaya barışmaya çalışıyor bakalım belki affederim belki süründürürüm bakalım 😂😂 ama cidden sabah çok üzdü beni baya üzüldüm nefes alamadım sanki göğsüme biri oturmuş gibi oldum burası olmasa sizler olmasaniz cidden oturup uzun süre ağlardım yani baya üzdü kırdı beni yazdıklarıyla 😟 ve en çokta hani dedi ya bana millet kocasına nasıl bakıyor ilgileniyor dedi bende o zaman öyle birini bulsaydin ben bu kadar ilgili biriyim dedim o da nasipte sen varmışsın insan nasibini buluyor dedi o çok zoruma gitti ondan kolay affetmek gelmiyor içimden 🤫🤫

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Sende iyiki varsın kuzum ♥️🤗 emin ol burda bir çok kişiye moral oluyorsun 😉 tamm o zmn bekliyor olucaz 🌷💝 inşallah annesi hayırlısıyla gelsin de gerisi mühim değil 🙏♥️ sende doğum yaptıktan sonra buradan ayrılmazsin umarım 🤷 (gerçi bende ayrılmış tim ama geri geldim )
Asla ayrılmam kız kardeş abla gibi olduk nasıl bırakırım siiz 😍😍. Elimden geldiğince güldürmeye çalışıyorum insanları ve yardımcı olmaya hiç üzülecek bir dünyada değiliz çünkü

Tüm sayfalar yüklendi.