Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,564 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bizim ki hep aynı sanırım evlenmeden önce arkadaşı ile ortak evde kalıp aynı iş yerinde çalışıyorlarmış düsün bir de çocukluk arkadaşı yani istesem de koparamıyorum 😂😂
Onlar kardeş bağı ile bağlı ne yapsak kopmazlar 😂😂 bizimkilerde bekarken tatile giderlermiş aynı odada hatta bazen aynı yatakta uyurlarmıs baya can ciğer kanka 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biri benin eşimi anlatmış resmen benimkide kızar bağırir 5 dk gecmeden gülüm ne yapiyon bende ağlaya ağlaya göz kalmamış adamda tik yok 😂😂😂😂
Aynı hep aynı sonra bide niye ağlıyorsun ya ne gerek var hemen diyor hele şu ara dokunulsa ağlıyorum ki ağlamayı hiç sevmem ama yerli yersiz saçma sapan ağlıyorum adam yoktan yere saydı saydı sonra naber napiyosun diyor 😂😂😅

😂😂 Benim ki de ağlayınca kiayamaz ama gebelikte o kadar sulu göz oldum ki gözüm dodlugu an adamı gülme tutuyor yine neye alındım diye düşün 😂😂
Bende bide ağlarken aglamicam diye inat etmeye çalışırken sinir krizi mi geliyor ne gözlerimde yaş hem hickiriyorum hem kahkahayla gülüyorum ama artık bayılacak düzeyde bir kahkaha ile gülüyorum durduramıyorum sanırım sinir boşalması yaşıyorum o an 😂😂😅😅 delirttiler bizi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Onlar kardeş bağı ile bağlı ne yapsak kopmazlar 😂😂 bizimkilerde bekarken tatile giderlermiş aynı odada hatta bazen aynı yatakta uyurlarmıs baya can ciğer kanka 😅😅

Aynı hep aynı sonra bide niye ağlıyorsun ya ne gerek var hemen diyor hele şu ara dokunulsa ağlıyorum ki ağlamayı hiç sevmem ama yerli yersiz saçma sapan ağlıyorum adam yoktan yere saydı saydı sonra naber napiyosun diyor 😂😂😅

Bende bide ağlarken aglamicam diye inat etmeye çalışırken sinir krizi mi geliyor ne gözlerimde yaş hem hickiriyorum hem kahkahayla gülüyorum ama artık bayılacak düzeyde bir kahkaha ile gülüyorum durduramıyorum sanırım sinir boşalması yaşıyorum o an 😂😂😅😅 delirttiler bizi
Delirttiniz lan bizi diye bağırasim var 😂😂 şimdi de beyfendi kendi benden önce wp girmiş bende ona yazmak için girmsitim bakfm girip yazmamış bende yazmadan çıktım bana laf ediyor neden yazmadın diye dedim sen niye yazmadın arkadaşımla konuşuyordum annesi aradı kapattik dedim jnsan aşkım bile yazsa yeter diye bana trip atıyor yazmadım diye 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Delirttiniz lan bizi diye bağırasim var 😂😂 şimdi de beyfendi kendi benden önce wp girmiş bende ona yazmak için girmsitim bakfm girip yazmamış bende yazmadan çıktım bana laf ediyor neden yazmadın diye dedim sen niye yazmadın arkadaşımla konuşuyordum annesi aradı kapattik dedim jnsan aşkım bile yazsa yeter diye bana trip atıyor yazmadım diye 😂😂
Kendi yazaymış ilk o girmiş Allah Allah 😂😂 valla güler misin aglar mısın durumundayız 😅😅 cidden delirttiler bizi 🤣🤣 içimde şuan bir şarkı sözü geçiyor " ben böyle değildim inan eskideeen " 🤣😂🤣

Tüm sayfalar yüklendi.