Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,563 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok bizimkinin kankasi evlendi adam tam ev kuşu çıktı ama bizimki peşini bırakmıyor bitane var bide gece bile arıyor arkadaş delircem gece 12 arıyor gırgır şamata kopuyorlar cidden telefonun icadina bile dalıyorum sinirden baya saydırıyorum herşeye 😂😂
Çok ortak yönümüz var seninle 😂😂 bizimkinin bir tane var Fransa'da çocuk gece 12 1 de arıyor birde wpden görüntülü aman Allahım çıldırıyorum neymiş arkadaşını ozliyormus en son bağırdım kocamı rahat bırak yeni evliyiz biz diye garibim çok aramıyor artık 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynn valla 🤣🤣😂😂
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏♥️
Şükür az kaldı canım biraz daha dayanın, hayırlısıyla doğum yakın 🙏🤗 bebeğin doğum kanalına girmiş olmalı canım son zamanlarda rahmine baskı yapacak tır, Ali'de doğuma iki üç hafta kala sadece sol tarafta toplanıyor du, karnımın yırtıldığıni hissediyordum resmen ama bir kaç hafta daha sıkın dişinizi Allah büyüktür inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️
İnşallah sağlıkla Kayra'ya kavuşacak ve onu yiyecek bizim yerimize de 🥰🥰😍😍🧿🧿🧿

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aynn valla 🤣🤣😂😂
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏♥️
Şükür az kaldı canım biraz daha dayanın, hayırlısıyla doğum yakın 🙏🤗 bebeğin doğum kanalına girmiş olmalı canım son zamanlarda rahmine baskı yapacak tır, Ali'de doğuma iki üç hafta kala sadece sol tarafta toplanıyor du, karnımın yırtıldığıni hissediyordum resmen ama bir kaç hafta daha sıkın dişinizi Allah büyüktür inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️
İnşallah kuzum neden böyle yapıyor Kayra anlamıyorum sadece sağda yapıyor ve sağ tarafını komple yırttı 😂😂 artık karnıma açıdan dokunamiyorum bile 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah sağlıkla Kayra'ya kavuşacak ve onu yiyecek bizim yerimize de 🥰🥰😍😍🧿🧿🧿
Yerim teyzesi hatta doğsun foto bile atarım burdan 😂😂 ayağını isirriken😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Çok ortak yönümüz var seninle 😂😂 bizimkinin bir tane var Fransa'da çocuk gece 12 1 de arıyor birde wpden görüntülü aman Allahım çıldırıyorum neymiş arkadaşını ozliyormus en son bağırdım kocamı rahat bırak yeni evliyiz biz diye garibim çok aramıyor artık 😂😂
Bizimkide görüntülü ya birbirlerini görmeden duramiyorlar sürekli muhabbet kahkaha ben deliriyorum sonra ben ilgisiz oluyorum bu nasıl oluyor 🙄😅 gece bırakın bari gündüz konuşun gece bize kalsın ama yok ya araşacaklar ya görüntülü toplu halde bide üç beş kişi bide kahkahaları evde yankılanıyor hiç olmadı mesajlasiyorlar cidden bunlar bizle niye evlenmiş ki onu sormak lazım 😂😂

İnşallah kuzum neden böyle yapıyor Kayra anlamıyorum sadece sağda yapıyor ve sağ tarafını komple yırttı 😂😂 artık karnıma açıdan dokunamiyorum bile 🤦🏻‍♀️

Yerim teyzesi hatta doğsun foto bile atarım burdan 😂😂 ayağını isirriken😂😂
Isır o pamuk ayakları elleri off nasıl güzel kokacak nasıl güzel hele o topukları yok mu tam pamuk şeker 🧿😍🥰🧿

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bunların hepsi mi aynı yaa deli olmak işten değil 🙄🙄 bize gelince telefona bakar suratları asarlar arkadaşları arayınca cennetle mujdelenmis gibi neşe kahkaha 😏 Valla atacaksın kapıya gitsin arkadaşının koynunda uyusun sevimsizler yaa bide arkadaşı bekardi şimdi evlendi o bakıyorum eskisi kadar aramıyor yazmıyor bizimki arıyor yazıyor baya adamı taciz ediyor bırak diyorum diyor ki kılıbık karısının yanında konuşamaz 😠 bak yine sinir oldum yaa 😅😅
Aynı kuzum 🤷 haha valla gülmekten karnım ağrıdı 🤣🤣 bizimkinin de çoktan evlenmiş ama yok yani bırakmıyor benimkini , dedim sizi boşamak lazım ama nasıl 🤔 sinir olma Kuzum boşver gitsin
Geçmiş olsun bu arada aman dikkat edin havalar da gel gitli bu aralar tam hastalık zamanı 🤗🤗🙏
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah 🙏♥️ aynn ya valla kötü bide oruçlu çok zor oluyor başım patlayacak sanki bide Ali'yle aşırı zor oluyor

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bizimkide görüntülü ya birbirlerini görmeden duramiyorlar sürekli muhabbet kahkaha ben deliriyorum sonra ben ilgisiz oluyorum bu nasıl oluyor 🙄😅 gece bırakın bari gündüz konuşun gece bize kalsın ama yok ya araşacaklar ya görüntülü toplu halde bide üç beş kişi bide kahkahaları evde yankılanıyor hiç olmadı mesajlasiyorlar cidden bunlar bizle niye evlenmiş ki onu sormak lazım 😂😂
Bizim adamlar da az değil ki hayır evlenene kadar neredeydin demi ama evlenince arkadaş sevdalısı çıktın🤦🏻‍♀️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynı kuzum 🤷 haha valla gülmekten karnım ağrıdı 🤣🤣 bizimkinin de çoktan evlenmiş ama yok yani bırakmıyor benimkini , dedim sizi boşamak lazım ama nasıl 🤔 sinir olma Kuzum boşver gitsin

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah 🙏♥️ aynn ya valla kötü bide oruçlu çok zor oluyor başım patlayacak sanki bide Ali'yle aşırı zor oluyor
Oruçlu iken hastalık daha yorar insanı bide sadece sen hasta olsan yine basedersin de bebiş hasta eşin hasta çok daha zor Allah acil şifalar versin üçünüzede 🙏🙏🙏

Bizim adamlar da az değil ki hayır evlenene kadar neredeydin demi ama evlenince arkadaş sevdalısı çıktın🤦🏻‍♀️
Acaba biz yokken bunlar bekarken böyle miydiler yoksa evde sıkılıp arkadaşlarına mı sardılar 😂😂 ciddi diyorum bazen bir saati geçiyor bide mutfağa geçiyor bir yandan çay bir yandan sigara bir yandan gırgır şamata kahkaha deliriyorum gidiyorum bardağı tabağı hızlı hızlı vuruyorum ses çıkartıyorum bu defa oturma salonuna geçiyor yani adama ne yapsam işlemiyor 😅😅😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Oruçlu iken hastalık daha yorar insanı bide sadece sen hasta olsan yine basedersin de bebiş hasta eşin hasta çok daha zor Allah acil şifalar versin üçünüzede 🙏🙏🙏

Acaba biz yokken bunlar bekarken böyle miydiler yoksa evde sıkılıp arkadaşlarına mı sardılar 😂😂 ciddi diyorum bazen bir saati geçiyor bide mutfağa geçiyor bir yandan çay bir yandan sigara bir yandan gırgır şamata kahkaha deliriyorum gidiyorum bardağı tabağı hızlı hızlı vuruyorum ses çıkartıyorum bu defa oturma salonuna geçiyor yani adama ne yapsam işlemiyor 😅😅😂😂
Bizim ki hep aynı sanırım evlenmeden önce arkadaşı ile ortak evde kalıp aynı iş yerinde çalışıyorlarmış düsün bir de çocukluk arkadaşı yani istesem de koparamıyorum 😂😂

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Valla keşke iade hakkımız cayma hakkı falan olsaydı 😂😂😂

Yok akrep 🤦🤦 bende koç 😅😅 ikimizde çakışan burçlarız
Biri benin eşimi anlatmış resmen benimkide kızar bağırir 5 dk gecmeden gülüm ne yapiyon bende ağlaya ağlaya göz kalmamış adamda tik yok 😂😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.