Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,556 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hastanede yanımda kalsa ne alır eline telefonu Facebook'ta gezer durur ablasıyla mesajlasir cidden o zaman kovarim onu hastaneden tek kalmak daha iyi gelir 😂😂 inşallah normal doğum olur da
inslalah kzuum ama sanmam o gün telefonla oynayacagini o kadar da ilgisiz değildir sende enişte beyi gömdüm de gömdun he 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bence cesaret edemez ha etti ise o telfonu kafasında kır onun net
Bunu yaparım valla bu defa çünkü orada doğum etmişim kavga da edemez 🤣🤣 süte bişey olur korkusuna üzemez de aşırı takıntılı süt konusunda mama asla vermeyecez 6 ay anne sütü emecek 2-3 yaşına kadar süt emmeye devam edecek diye plan yapıyor ama hadi bakalım 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bunu yaparım valla bu defa çünkü orada doğum etmişim kavga da edemez 🤣🤣 süte bişey olur korkusuna üzemez de aşırı takıntılı süt konusunda mama asla vermeyecez 6 ay anne sütü emecek 2-3 yaşına kadar süt emmeye devam edecek diye plan yapıyor ama hadi bakalım 😂😂
Bu güzel bir düşünce ama benim eşimde mamaya karşı rabbim inşallah anne sütü hariç bir şey kullandırma zorunda bırakmaz bizleri 🤲🏻

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Eşim iki gündür köydeydi dün akşam geldi herşey gayet normal neyse uzandım ki zaten temizlik yapmıştım yorgundum uyuyakaldim. Gece yine kalktım sahurunu hazırladım yedi yattı bende yattım. Sabah işe gitmiş basit birşey yazdım yumurtanı niye yemedin sanırım öyle basit bir soru cevap olarak yazmış ki ben senin karın ağrını biliyorum onu da çözecem(?) ne bu şimdi di mi bende yazdım ki neymiş karın ağrım başladı yazdı yazdı dünya kadar laf saydırdı ki ben ne oldu anlamadım bile. Gereksiz yere bana sardı moralimi yerle bir etti. İkidir zaten benim için çikolata alıyor sonra bana ufak biseyden takıp oturup yiyor bende sanıyorum ki onu kendisi yedi banada almıştır fakat yok sen beni kızdırdn ondan sana yok diyordu bu ara saçma sapan bir şekilde bana sardı anlamıyorum şimdi de aramış sanki tüm bunları yapan o değilmiş gibi normal hal hatır soruyor cidden sinirden nefes alamıyorum başkalarına kızıp bana saldırıyor düpedüz 😠 insan karısının hamile olduğunun ve bu kadar üzülmemesi gerektiğini anlamaz mı adam bana düşman gibi davranıyor sonra bişey olmamış gibi normal konuşuyor delircem normal mi bu ben miyim gereksiz takan 🙄 gerçekten düşünüyorum bu şekilde ne kadar daha dayanabilir insan yani ömür geçer mi böyle gel git tavırlarla sonra diyor ki benimle ilgilenmiyorsun eve geldim yatıp uyuyorsun 😟 hamileyim ve cidden uyku sorunu yaşıyorum geceleri mide yanması vücut ağrısı uyuyamıyorum sürekli uyanıp uyuyorum şuan benim uyumam normal değil mi? Cidden yoruldum artık
Ayşem ya valla bu erkeklere akıl sıra ermiyor 🤷 boşver takma sen onu aman keyfine bak inan ben öyle yaptım ohh mis , derdim felan kalmadı 😂 Nişanlıyken eşime gün içinde sürekli mesaj atardım , bu evlendikten sonra da devam etti eşim işe gidince msj atardım ne yapiyon nasılsın yemek yedin mi falan diye msj atardım bir gün annemin evine gittim orda iki hafta falan kaldım o arada geliyordu, bende haliyle onu merak ediyordum sabah nasılsın ne yapiyon dedim çalışıyorum dedi erkencisin kahvaltı yaptın mı diye msj attım, baktım yazıyor..... ya of bu ne ben çocuk muyum sürekli ne yapıyorsun, nasılsın, yemek yedin mi diye msj atıyorsun, bana bir daha böyle msj atma ,sana hesap mı verecem , ben şokkkk oldum tabiki 🥺🤷 ben de saydırdım dedim ki haklısın valla kimsinki ben seni niye merak ediyorum canin cehenneme ne halin varsa gör , eğer birdaha sana msj atarsam elim kırılsın, insan sevdiğini merak eder , seni seviyorum diyemez bazen kısacası, yemek yedin mi uyudun mu, iyimsiin, dikkatli git, üşütme der , ama sen haklısın bunu hak etmiyorsun, ben sana değer verdikçe sen kendini bişey sandın bir daha seni merak edersem ne olayım. Baktım hemen özür diledi öyle demek istemedim gibi şeyler söyledi bende dedim ki ben anlayacağımı anladım sen üzülme. Artık ona msj atmamaya başladım, bir gün beni aramadı bende ona hiç msj atmadım tabi merak ediyorum ama inat etmişim bir kere , baktım akşam 11 de aradı konuştuk dediki işim vardı bunu yaptım şunu yaptım şimdi eve geldim telefona baktım da hiç msj arama atmamış sın hiç merak etmedin mi beni dedi , yooo dedim niye merak edeyim ki işin varmış bişey mi oldu merak edilecek birşey mi var adam sustu yo şey ben öylesine söyledim dedi 😂 beni bu hale sen getirdin mutlu ol artık dedim. Sende dediğim gibi takma kafana benim artık kafam çok rahat canım , sende öyle yap derim ( biraz uzun oldu kusura bakma canım)

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ayşem ya valla bu erkeklere akıl sıra ermiyor 🤷 boşver takma sen onu aman keyfine bak inan ben öyle yaptım ohh mis , derdim felan kalmadı 😂 Nişanlıyken eşime gün içinde sürekli mesaj atardım , bu evlendikten sonra da devam etti eşim işe gidince msj atardım ne yapiyon nasılsın yemek yedin mi falan diye msj atardım bir gün annemin evine gittim orda iki hafta falan kaldım o arada geliyordu, bende haliyle onu merak ediyordum sabah nasılsın ne yapiyon dedim çalışıyorum dedi erkencisin kahvaltı yaptın mı diye msj attım, baktım yazıyor..... ya of bu ne ben çocuk muyum sürekli ne yapıyorsun, nasılsın, yemek yedin mi diye msj atıyorsun, bana bir daha böyle msj atma ,sana hesap mı verecem , ben şokkkk oldum tabiki 🥺🤷 ben de saydırdım dedim ki haklısın valla kimsinki ben seni niye merak ediyorum canin cehenneme ne halin varsa gör , eğer birdaha sana msj atarsam elim kırılsın, insan sevdiğini merak eder , seni seviyorum diyemez bazen kısacası, yemek yedin mi uyudun mu, iyimsiin, dikkatli git, üşütme der , ama sen haklısın bunu hak etmiyorsun, ben sana değer verdikçe sen kendini bişey sandın bir daha seni merak edersem ne olayım. Baktım hemen özür diledi öyle demek istemedim gibi şeyler söyledi bende dedim ki ben anlayacağımı anladım sen üzülme. Artık ona msj atmamaya başladım, bir gün beni aramadı bende ona hiç msj atmadım tabi merak ediyorum ama inat etmişim bir kere , baktım akşam 11 de aradı konuştuk dediki işim vardı bunu yaptım şunu yaptım şimdi eve geldim telefona baktım da hiç msj arama atmamış sın hiç merak etmedin mi beni dedi , yooo dedim niye merak edeyim ki işin varmış bişey mi oldu merak edilecek birşey mi var adam sustu yo şey ben öylesine söyledim dedi 😂 beni bu hale sen getirdin mutlu ol artık dedim. Sende dediğim gibi takma kafana benim artık kafam çok rahat canım , sende öyle yap derim ( biraz uzun oldu kusura bakma canım)
Ahhaha benim eşim bana bunu derse gebertirim sanirim onu 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ali nasıl kuzum iyi mi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bu güzel bir düşünce ama benim eşimde mamaya karşı rabbim inşallah anne sütü hariç bir şey kullandırma zorunda bırakmaz bizleri 🤲🏻
İnşallah canım ya anne sütümüz bol bol olsun yavrucuklarimiz doysun büyüsün inşallah 🙏🙏🥰🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok canım gayet güzel anlatmışsın bu erkeklere ne yapsan yaranilmiyor gerçekten de Allah yardımcımız olsun sabır versin bize 😅😅🥰🤗🤗🥰

Tüm sayfalar yüklendi.