Ayşem ya valla bu erkeklere akıl sıra ermiyor
boşver takma sen onu aman keyfine bak inan ben öyle yaptım ohh mis , derdim felan kalmadı
Nişanlıyken eşime gün içinde sürekli mesaj atardım , bu evlendikten sonra da devam etti eşim işe gidince msj atardım ne yapiyon nasılsın yemek yedin mi falan diye msj atardım bir gün annemin evine gittim orda iki hafta falan kaldım o arada geliyordu, bende haliyle onu merak ediyordum sabah nasılsın ne yapiyon dedim çalışıyorum dedi erkencisin kahvaltı yaptın mı diye msj attım, baktım yazıyor..... ya of bu ne ben çocuk muyum sürekli ne yapıyorsun, nasılsın, yemek yedin mi diye msj atıyorsun, bana bir daha böyle msj atma ,sana hesap mı verecem , ben şokkkk oldum tabiki
ben de saydırdım dedim ki haklısın valla kimsinki ben seni niye merak ediyorum canin cehenneme ne halin varsa gör , eğer birdaha sana msj atarsam elim kırılsın, insan sevdiğini merak eder , seni seviyorum diyemez bazen kısacası, yemek yedin mi uyudun mu, iyimsiin, dikkatli git, üşütme der , ama sen haklısın bunu hak etmiyorsun, ben sana değer verdikçe sen kendini bişey sandın bir daha seni merak edersem ne olayım. Baktım hemen özür diledi öyle demek istemedim gibi şeyler söyledi bende dedim ki ben anlayacağımı anladım sen üzülme. Artık ona msj atmamaya başladım, bir gün beni aramadı bende ona hiç msj atmadım tabi merak ediyorum ama inat etmişim bir kere , baktım akşam 11 de aradı konuştuk dediki işim vardı bunu yaptım şunu yaptım şimdi eve geldim telefona baktım da hiç msj arama atmamış sın hiç merak etmedin mi beni dedi , yooo dedim niye merak edeyim ki işin varmış bişey mi oldu merak edilecek birşey mi var adam sustu yo şey ben öylesine söyledim dedi
beni bu hale sen getirdin mutlu ol artık dedim. Sende dediğim gibi takma kafana benim artık kafam çok rahat canım , sende öyle yap derim ( biraz uzun oldu kusura bakma canım)