Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,552 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla bak bu iyi fikir sirff bu yüzden maaş hakediyoruz sigortamız bile yok bu arada geçen eşim seni bir yere sigortalı gibi gösterip sigorta paranı yatırıp emekli ederim belki dedi ama bakalım belki
😂😂 Biraz sahtekarlığı girmiyor mu ne 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi oluyor onlara bende çok sorun yaşıyordum o hep telefonla oynuyor şimdi ben başladım şaşkın şaşkın bakıyor mustehak diyorum bazen çağırıyor bisiler soruyor bı dakka bişi yazıyorum diyorum kala kalıyor 😅😅😅
😂😂

Ne güzel ya sıkılıyorum diyorum bakım bı hamiş arkadaslar ne yapıyor iyi oluo gercekten
Kuzucuk sen nerelisin birde ayıptır sorması yaşın kaç 🤭🤭

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum ki işe sokmuyor beni burda bir abisi var ona diyecekmiş sigorta parasını ben ödeyeceğim diyor ama bilmiyorum günah olur mu aslında ev hanımları için emeklilik gibi bişey vardı sanki 😅😅 aman bu sene kpssye gircem deneme maksatlı belki bir yeri tuttururum eşim de belki insafs gelir pek sanmıyorum ama adam acayip akşam dışarı çıkmaya laf eder kadınlar kan ayaklidir akşam ezanından sonra çıkamaz der ilginç birisi 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bilmiyorum ki işe sokmuyor beni burda bir abisi var ona diyecekmiş sigorta parasını ben ödeyeceğim diyor ama bilmiyorum günah olur mu aslında ev hanımları için emeklilik gibi bişey vardı sanki 😅😅 aman bu sene kpssye gircem deneme maksatlı belki bir yeri tuttururum eşim de belki insafs gelir pek sanmıyorum ama adam acayip akşam dışarı çıkmaya laf eder kadınlar kan ayaklidir akşam ezanından sonra çıkamaz der ilginç birisi 😂😂
Carp çarp ağzına bak dellendim😂😂 ne demek çıkamaz bal gibide çıkarız

Hayall

Kayıtlı Üye
rank

😂😂

Kuzucuk sen nerelisin birde ayıptır sorması yaşın kaç 🤭🤭
Ben batmanliyim aslen ama İstanbul'da yaşadım hep şuan 9 aydır Adana nin çok uzak bı ilcesinde yaşamaya basladim ne bı akraba ne bı tanidik 😅 ve 28 yaşıma giricem sen canım nerelisin nerdesin ve den kaç yaşındasın 🥰

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Carp çarp ağzına bak dellendim😂😂 ne demek çıkamaz bal gibide çıkarız
Valla öyle diyor babannesi dermiş ki kadın milleti akşam oldu mu evden çıkamaz kan ayaklidir o da ne demek onuda anlamadım 😂😂 akşam ezandan sonra çıkarmıyor ama ben çıkıyorum hiç bu eski kafayla uğraşamam 😅😅

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben batmanliyim aslen ama İstanbul'da yaşadım hep şuan 9 aydır Adana nin çok uzak bı ilcesinde yaşamaya basladim ne bı akraba ne bı tanidik 😅 ve 28 yaşıma giricem sen canım nerelisin nerdesin ve den kaç yaşındasın 🥰
Ben aslen Ordu ama Ankara'da büyüdüm ve Türkiye'nin bir ucu olan Kırklareli'ne gelin gittim 😂😂 21 yaşındayım balım

Valla öyle diyor babannesi dermiş ki kadın milleti akşam oldu mu evden çıkamaz kan ayaklidir o da ne demek onuda anlamadım 😂😂 akşam ezandan sonra çıkarmıyor ama ben çıkıyorum hiç bu eski kafayla uğraşamam 😅😅
Kendisi ne ayaklı acaba

Tüm sayfalar yüklendi.