Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,549 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım bunların hepsi aynı yaa 😂😂 ben benimle tartsiip arkadasi ile kikir kikir guldugunde sinirden git onunla evlen deyip kumandayı firlatmistim😂😂
Deliriyorum aynen bende ya benim moralimi yerle bir edip arkadaşıyla kikir kikir konuşmak nedir neyin kafası di mi 🤦🤦 keşke kafasına denk geleydi kumanda valla içimden geçmiyor değil kafasına kumanda telefon bardak ne varsa fırlatmak 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen beni simart de 😂😂 ben senden daha çok ilgi bekliyorum hamileyim ben 2 canliyim de 😂😂
Diyor ki o zamanda eski zamanda kadınlar hamileyken hem işe güce koşar hem erkeğiyle ilgilenir hem ev işini yapardı sen evde oturmuşsun ne derdin var ne işin var yorulmalik neyin var diyor 🤦🤦 çalışmak istiyorum izin vermiyor ama

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Deliriyorum aynen bende ya benim moralimi yerle bir edip arkadaşıyla kikir kikir konuşmak nedir neyin kafası di mi 🤦🤦 keşke kafasına denk geleydi kumanda valla içimden geçmiyor değil kafasına kumanda telefon bardak ne varsa fırlatmak 😂😂
Ama dikkat et öyle şeyler attıktan sonra evde saklane bileceğim bir yer olsun 😂😂 ben kumandayı bilerek salon kapısının ordan fırlattım kaçmam kolay olsun diye sonra gidip saklanmış 😂😂en son dayanamayıp kikir kikir gülünce bulmuştu beni 😂😂

Valla kendi eşimi gördüm şuan 😂😂 diyorum ya hepsi aynı hamile kalmadan önce çalışmama laf etmezdi şimdi çocuk doğsa bile yok diyor 😤 hayır sanki o kadwr uniyi babamın hayrına okudum ben 😂😂

Diyor ki o zamanda eski zamanda kadınlar hamileyken hem işe güce koşar hem erkeğiyle ilgilenir hem ev işini yapardı sen evde oturmuşsun ne derdin var ne işin var yorulmalik neyin var diyor 🤦🤦 çalışmak istiyorum izin vermiyor ama

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ama dikkat et öyle şeyler attıktan sonra evde saklane bileceğim bir yer olsun 😂😂 ben kumandayı bilerek salon kapısının ordan fırlattım kaçmam kolay olsun diye sonra gidip saklanmış 😂😂en son dayanamayıp kikir kikir gülünce bulmuştu beni 😂😂

Valla kendi eşimi gördüm şuan 😂😂 diyorum ya hepsi aynı hamile kalmadan önce çalışmama laf etmezdi şimdi çocuk doğsa bile yok diyor 😤 hayır sanki o kadwr uniyi babamın hayrına okudum ben 😂😂
Hep aynilar demek ki ya çalıştırmıyor aynı benimkide ablası kardeşi çalışıyor ama ben çalışamıyorum izin yok ben bakarım sana diyor 🤦🤦 valla ben isiriyorum bazen aşırı sinirlenince ısırıp bağırtıyorum onu ohh be iyiki isiriyorum 😂😂☺️☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hep aynilar demek ki ya çalıştırmıyor aynı benimkide ablası kardeşi çalışıyor ama ben çalışamıyorum izin yok ben bakarım sana diyor 🤦🤦 valla ben isiriyorum bazen aşırı sinirlenince ısırıp bağırtıyorum onu ohh be iyiki isiriyorum 😂😂☺️☺️
Her şey ben bakarım demekle olsa keşke Allah var aldığı parayı benden hiç esirgemez yada harcayınca yüzüme vurmaz eve maaş gelir benim cebime girer 😂😂 ama ileride en azından çocuklarımızın geleceği için ikimizin birden çalışması daha mantıklı. Bakalım ne olacak ielri yönelik

Götür anasına babasına iade et ben sinirlenince git ananla yasa diyom 🤣
😂😂 İaede et deyince sanki mağazadqn bir şey alıp ben bunu beğenmedim değiştirin der gibi 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Götür anasına babasına iade et ben sinirlenince git ananla yasa diyom 🤣
Bende diyorum git annenin yanina bırak beni kafamı dinleyim diyorum diyor ki anamın evinde kalacak olsam niye evleneyim 😂😂🤦 cidden evde yokken huzur var evde valla bak ciddi diyorum aşırı bencil hep ben ben ben diyor biliyosun belki beni koronali ağır hasta iken ve hamile hamile bıraktı gitti k ona bulaşmasınmış ondan beridir anladım zaten aşırı bencil olduğunu ondan o hasta olsun bende hiç bakmicam

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Her şey ben bakarım demekle olsa keşke Allah var aldığı parayı benden hiç esirgemez yada harcayınca yüzüme vurmaz eve maaş gelir benim cebime girer 😂😂 ama ileride en azından çocuklarımızın geleceği için ikimizin birden çalışması daha mantıklı. Bakalım ne olacak ielri yönelik

😂😂 İaede et deyince sanki mağazadqn bir şey alıp ben bunu beğenmedim değiştirin der gibi 😂😂
🤣🤣🤣😜

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

Yani ben şuan çalışsam memur olsam aldığım maaşı yatırım maksatlı tutsak çocuk olacak ev almamız lazım zaman bozuk ama yok izin vermiyor benim karım çalışamaz diyor delircem 😂😂🤦

Tüm sayfalar yüklendi.