Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,549 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende diyorum git annenin yanina bırak beni kafamı dinleyim diyorum diyor ki anamın evinde kalacak olsam niye evleneyim 😂😂🤦 cidden evde yokken huzur var evde valla bak ciddi diyorum aşırı bencil hep ben ben ben diyor biliyosun belki beni koronali ağır hasta iken ve hamile hamile bıraktı gitti k ona bulaşmasınmış ondan beridir anladım zaten aşırı bencil olduğunu ondan o hasta olsun bende hiç bakmicam
Terazi burcunu eşin

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Her şey ben bakarım demekle olsa keşke Allah var aldığı parayı benden hiç esirgemez yada harcayınca yüzüme vurmaz eve maaş gelir benim cebime girer 😂😂 ama ileride en azından çocuklarımızın geleceği için ikimizin birden çalışması daha mantıklı. Bakalım ne olacak ielri yönelik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂 İaede et deyince sanki mağazadqn bir şey alıp ben bunu beğenmedim değiştirin der gibi 😂😂
Valla keşke iade hakkımız cayma hakkı falan olsaydı 😂😂😂

Terazi burcunu eşin
Yok akrep 🤦🤦 bende koç 😅😅 ikimizde çakışan burçlarız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yani ben şuan çalışsam memur olsam aldığım maaşı yatırım maksatlı tutsak çocuk olacak ev almamız lazım zaman bozuk ama yok izin vermiyor benim karım çalışamaz diyor delircem 😂😂🤦
Carp ağzına bir tane o zaman 😂😂 Kayra doğsun 5 6 yaşına gelsin bak ben nasıl çalışıyorum

Valla keşke iade hakkımız cayma hakkı falan olsaydı 😂😂😂

Yok akrep 🤦🤦 bende koç 😅😅 ikimizde çakışan burçlarız
😂😂 Aranızda kaç yas var kuzum eşinle

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Akrep ve terazi erkeği çok inat
İnat değildir fazla ama aşırı bencil aşırı takıntılı birisi kıskanç dediğim dedik ama ben o huyunu törpuledim çünkü bende dik kafaliyim 😂😂😅 ama en belirgin özelliği aşırı bencil bu tamamen net

Carp ağzına bir tane o zaman 😂😂 Kayra doğsun 5 6 yaşına gelsin bak ben nasıl çalışıyorum

😂😂 Aranızda kaç yas var kuzum eşinle
3 yaş var benden 3 yaş büyük ama sanırsın 10 yaş var sen daha çocuksun falan diyor bana boğmak istiyorum onu o zaman 🤦🤦

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnat değildir fazla ama aşırı bencil aşırı takıntılı birisi kıskanç dediğim dedik ama ben o huyunu törpuledim çünkü bende dik kafaliyim 😂😂😅 ama en belirgin özelliği aşırı bencil bu tamamen net
Bencil insanlardan nefret ederim 😒

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçen benim eşim evliliğinizi 15 yıl oldu halen yanimdasin iyi sabirlisin diyor bende çok güvenme bana damarıma basma seni bu evde tek yaşamaya mahkum bırakırım diyom nafaka alırım evinde yarısi benim yer içer gezerim çocuklarımla senimi cekicim diyom 🤣

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bencil insanlardan nefret ederim 😒
Kesinlikle çünkü gerçekten insanı yoruyor ve insanın enerjisini iyilik duygunu yok ediyorlar 🙄😏😏

Geçen benim eşim evliliğinizi 15 yıl oldu halen yanimdasin iyi sabirlisin diyor bende çok güvenme bana damarıma basma seni bu evde tek yaşamaya mahkum bırakırım diyom nafaka alırım evinde yarısi benim yer içer gezerim çocuklarımla senimi cekicim diyom 🤣
Ohh mis 😅😅😂😂 valla bunları nasıl çekip yaşıyoruz biz yaa buyuk insanlarız aslında 🙄😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Hahaha senden korkulur valla 😂😂

Kesinlikle çünkü gerçekten insanı yoruyor ve insanın enerjisini iyilik duygunu yok ediyorlar 🙄😏😏

Ohh mis 😅😅😂😂 valla bunları nasıl çekip yaşıyoruz biz yaa buyuk insanlarız aslında 🙄😂😂
Yani sırf eşlerimizi çekiyoruz diye bile bize maaş bağlanmalı bence 😂😂

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Onu da yazdım ona dedim ki seninle tartışıp moralimi bozup bebeğimi strese sokmicam sen kendi kendine yaz bağır çağır karşılık vermicem dedim çünkü ben yazsam alıp yürüyecek kavga saçma sapan bide niye çıktı onu bile anlamıyorum anlasam gam yemeyecem 😅 cidden sinirden gülüyorum ama haklısın gelsin konuşacağım bunu sürekli yapıyor bana başkalarına kızıp yada oruçlu yada oruçlu diye sigara icemiyor tüm bunları bana yansıtıyor benle atışıyor o ara arkadaşı arıyor bakıyorum kikir kikir konuşup gülüyor diyorum acaba bana mı kastı beni mi sevmiyor niye böyle oluyor anlamadım ama baya yoruldum yani tahammül edemiyorum ona evde yokken enerjim daha iyi daha mutluyum çünkü gerçekten bunaltiyor beni. Bana çikalata alıp sonra kızıp bana vermiyor gözümün önünde diyor yani düşün insan değer verdiği birine hamile birine bunu yapar mı ki zaten artık tatlı yemicem diyor ki ben sana bir koli çikolata alırım saçmalama diyor şimdi telefonda ama alsa da yemicem artık başımı agirtti ya

Hahaha senden korkulur valla 😂😂

Yani sırf eşlerimizi çekiyoruz diye bile bize maaş bağlanmalı bence 😂😂
Çok tatlısınız canlar Rabbim yüzünüzden gülüşü tebessümü daimi kılsın inşallah evinde yanlız geçirdiğim zamanlarda çok iyi geliyorsunuz mutluluk hep sizinle olsun canlaaaarrrr🥰❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.