Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,569 kez görüntülenmiş, 607 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu erkek milleti niye arada bir odun oluyor 😠
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Asla ayrılmam kız kardeş abla gibi olduk nasıl bırakırım siiz 😍😍. Elimden geldiğince güldürmeye çalışıyorum insanları ve yardımcı olmaya hiç üzülecek bir dünyada değiliz çünkü
Sen buranın neşe kaynağı enerjisisin çok seviyorum seni emin ol 🥰🥰 iyiki varsın sen burada bize hepimize iyi geliyorsun ya Allah'ım da senin gönlüne göre çok güzel bir hayat versin canım 🙏🥰🥰💞💞😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen buranın neşe kaynağı enerjisisin çok seviyorum seni emin ol 🥰🥰 iyiki varsın sen burada bize hepimize iyi geliyorsun ya Allah'ım da senin gönlüne göre çok güzel bir hayat versin canım 🙏🥰🥰💞💞😍
Cümlemize versin kuzum ay aglicam şimdi duygulandım 😘insan cidden görmeden de birilerini sevebiliyor. Benim en iyi arkadaşlarımsiniz . Bende seni çok seviyorum adaşım 😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
🥰😍🥰💞💞 Babamın bir şarkısı var Ayseler güzel olur kendine özel olur diye 😂😂 bana söylerdi sürekli 😅😅 bende sana diyeyim 💞🥰😍😍
Ellerinden öperim babanın kuzum.. teşekkür ederim bu arada 😘❤️ bu güzel şarkıyı benimle paylaştığın için

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Gel git akıllılara bi anda gelip gidiyorlar. Hiç umursama kuzum uzaklaş hareketlerinle kırıldığını belli et. İnşallah düzelir aranız
İnşallah zaten akşam iftardan sonra bir sürü mesaj atmış gönlümü almaya çalışıyor ama kır parçala sonra gönül almaya çalışta olmuyor ciddi ciddi ağır ifadeler kullanıyor kırıyor 😟 ama biraz sürünsün bakalım birkaç güne belki düzelir aramız 🙄🙄 Sağolasın canım 🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşallah zaten akşam iftardan sonra bir sürü mesaj atmış gönlümü almaya çalışıyor ama kır parçala sonra gönül almaya çalışta olmuyor ciddi ciddi ağır ifadeler kullanıyor kırıyor 😟 ama biraz sürünsün bakalım birkaç güne belki düzelir aramız 🙄🙄 Sağolasın canım 🥰
İnşallah kuzum bir anlık gaflete düşmüştür sonra hatasının farkına varmıştır. Çevresinde laf söz eden olduysa onlarada uymuş olabilir fazla takma sen eşlerimizin çevresindekiler sağolsun bize uğraş çıkarıyorlar 😁

Tüm sayfalar yüklendi.