Sorum var Bu proqram ne için?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Bu proqram ne için? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,615 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu proqram ne için?
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sarı kızım🐇💛

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İkiz gibi olsun isterdim
Sezaryan mı normal mi doğurdun . Doktorum bana da en az 2 yaşına kadar yapma dedi ama bizim bebek kaza kurşunu oldu oğlum 18 aylık olacak 😂😂 bende 4 aylık gebeyim nerdeyse düşün. Bazen olunca oluyor ama bence biraz daha süre koy ilk bebeğinle ilgilen çünkü gebelik insanı çok yıpratıyor bendwn sana tavsiye yani olan miniklere oluyor bize bir şey olmuyor

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Sezaryan mı normal mi doğurdun . Doktorum bana da en az 2 yaşına kadar yapma dedi ama bizim bebek kaza kurşunu oldu oğlum 18 aylık olacak 😂😂 bende 4 aylık gebeyim nerdeyse düşün. Bazen olunca oluyor ama bence biraz daha süre koy ilk bebeğinle ilgilen çünkü gebelik insanı çok yıpratıyor bendwn sana tavsiye yani olan miniklere oluyor bize bir şey olmuyor
Sezeryan oldum, niyeki çok şirin diyilmi bebekler😍🤗 Allah sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin🤲👼
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu arada nerelisin canım ismin ne kaç yaşındasn kaç yıllık evlisin ? Bizim burada adet bunları sormak 😂😂
Azeriyim bakude kalıyom, ismim arzu 24 yaşındayım, 3 yıllık evliyim🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu arada nerelisin canım ismin ne kaç yaşındasn kaç yıllık evlisin ? Bizim burada adet bunları sormak 😂😂
Azeriyim bakude kalıyom, ismim arzu 24 yaşındayım, 3 yıllık evliyim🥰

Tüm sayfalar yüklendi.