Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yerleşme kanaması mı resimli hassas olanlar bakmasin.
Canım benim ya iftardan sonra mayisiyorum temizliğe giriyorum su oruç bitsin bende bomba gibi geliyorum dedikodumu var niye
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Neye çok sevinecemm çağnur @Hülya12 dün dmden yazdığına mi diyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.